Humor

Dyskusje na dowolne tematy, nie związane z Seatem Ateca
Regulamin forum
Tutaj można dyskutować na dowolny temat.

Prosimy jednak zachować kulturę i nie obrażać innych użytkowników.
Misiek
Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
Podziękował: 1143 razy
Otrzymał podziękowań: 2504 razy

Re: Humor

Post autor: Misiek »

Jak przez lata zmieniali się Donald Trump :

https://youtube.com/shorts/NgUkE0wEnt8? ... JWHQ7lxgWP

Ikony piękna lat 80 kiedyś i dziś :

https://youtube.com/shorts/vY59-uwEPsE? ... rPwmi6cONm

Pewnego dnia zabrałem ze sobą mojego dziadka do sklepu w centrum miasta, aby kupić mu nową parę butów. Zatrzymaliśmy się, aby kupić sobie coś szybkiego do przekąszenia i kiedy podchodziłem do stolika, gdzie siedział dziadek, zauważyłem jak przygląda on się nastolatkowi z nastroszonymi różnokolorowymi włosami. Mój dziadek przyglądał mu się uważnie, aż w końcu młody chłopak bardzo wulgarnie odezwał się do dziadka :
- Co, stary dziadu, nigdy w życiu nie zrobiłeś nic zwariowanego ?
Znając mojego dziadka szybko połknąłem kawałek pizzy, który miałem w ustach, aby nie zakrztusić się ze śmiechu podczas jego odpowiedzi i nie zawiodłem się - bardzo spokojnie i bez zmrużenia oka odpowiedział :
- Tak, raz się tak narąbałem, że wyruchałem pawia i właśnie tak się zastanawiam, czy ty przypadkiem nie jesteś moim synem ...

Przychodzi baba do lekarza i mówi :
- Panie doktorze, mam cukrzycę, nadciśnienie, niedowład prawej ręki, grzybicę, miażdżycę, reumatyzm, skoliozę ...
- Mój Boże ! A czego pani nie ma ? - pyta lekarz.
- Zębów, panie doktorze.

Nauczyciel na lekcji WF'u :
- Prawa noga do góry !
- Lewa noga do góry !
Jasio na to :
- To co mam na ch.ju stać ?

Dziadek przychodzi do spowiedzi i mówi :
- Proszę księdza, bo ja w czasie wojny ukrywałem żyda w piwnicy.
- To nie jest zły uczynek.
- No ale, proszę księdza, on mi płacił 100 złotych dziennie.
- To nic, przecież ryzykowałeś życie.
Dziadek odchodzi, ale po chwili wraca i mówi :
- To może powinienem mu już powiedzieć, że wojna już się skończyła ?

Małżeństwo pięćdziesięciolatków leży w łóżku, mąż już prawie zasypia, żona najwyraźniej ma ochotę na figle :
- Marian, powiedz, że jestem piękna.
- Jesteś piękna - odpowiada zaspany mąż na odczepnego.
- Marian, powiedz, że jestem sexy.
- Jesteś sexy.
- Marian, a powiedz coś teraz tak od siebie.
- Śpij już, Halina !

Mały Jasio przeczytał w gazecie, że w mieście otwarto agencję towarzyską, po chwili pyta ojca :
- Tato, a co właściwie robi się w takiej agencji ?
Zakłopotany ojciec odpowiada :
- No, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze.
Nazajutrz Jasio dostał od ojca pieniądze na kino, ale zamiast na film, biegnie do agencji towarzyskiej, dzwoni do drzwi i otwiera mu nieco zdziwiona panienka :
- Co ty tu chłopczyku chciałeś ?
- No, chciałem, żeby mi zrobić dobrze, mam nawet pieniądze !
Panienka zaprosiła Jasia do środka, zaprowadziła go do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy chleba, posmarowała je masłem oraz miodem i podała Jasiowi. Po godzinie Jasio wpada do domu i od progu krzyczy :
- Mamo, tato ! Byłem w agencji towarzyskiej !
Ojciec o mało nie spadł z krzesła, mamie oczy na wierzch wyszły.
- I co ? - pytają rodzice Jasia po chwili.
- Dwie jakoś zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem ...

Kobiety ! Nie zakochujcie się w kawalerach ! Dla was się nie ożenił, to z wami się nie ożenił ! Nie zakochujcie się we wdowcach ! Swoją żonę do grobu wpędził, to i was wpędzi ! Nie zakochujcie się w rozwodnikach ! Swoją żonę zostawił, to i was zostawi ! Kochajcie żonatych ! Swoją żonę kocha, to i was pokocha !

Obrazek

Facet dzwoni do firmy reklamującej odchudzanie i po krótkiej rozmowie zamawia pakiet o nazwie "5 kilo w 5 dni". Następnego dnia dzwonek do drzwi, przed drzwiami stoi cudowna blondyneczka, około 20 lat i oprócz sportowego obuwia i tabliczki zawieszonej na szyi, nie ma na sobie dosłownie nic. Dziewczyna przedstawiła się jako pracownica wspomnianej firmy i programu "5 kilo w 5 dni". Na tabliczce napis : "Mam na imię Kasia, jak mnie złapiesz będę Twoja !". Facet rzuca się bez namysłu w pościg za blondynką, po paru kilometrach i pewnych początkowych trudnościach, w końcu łapie swoją nagrodę. Sytuacja powtarza się przez kolejne 4 dni. Facio staje na wadze i zadowoleniem stwierdza, że rzeczywiście schudł 5 kilo ! W takim razie znów dzwoni do firmy i zamawia program, tym razem "10 kilo w 5 dni". Następnego dnia w drzwiach staje zapierająca dech w piersiach kobieta, najpiękniejsza, najbardziej seksowna, jaką kiedykolwiek widział w życiu. Na sobie nie ma nic oprócz butów sportowych i tabliczki "Mów mi Ewa, jak mnie złapiesz, będę Twoja !". Ta kobieta ma jednak taką super kondycję, że faciowi niełatwo jest ją złapać od razu i gonitwa trwa znacznie dłużej, w końcu jednak okazuje się, że nagroda warta jest nadludzkiego wysiłku. Historia powtarza się przez następne 4 dni i w końcu facet staje na wadze i ponownie jest całkowicie zadowolony : schudł obiecane 10 kilo ! W takim razie postanawia pójść na całość i dzwoni do firmy trzeci raz ,zamawia pakiet "25 kilo w 7 dni". Pani przez telefon pyta :
- Jest pan absolutnie pewien ? To jest nasz najtrudniejszy program !
Facet jest jednak głęboko przekonany, że tego właśnie chce :
- Całe lata nie czułem się tak wspaniale !
Następnego dnia dzwonek do drzwi, przed drzwiami stoi potężny, muskularnie zbudowany, intensywnie opalony dwumetrowy facet, na sobie ma tylko różowe buty sportowe i tabliczkę : "Jestem Franek, jak Cię złapię, będziesz mój !".

Żona wróciła z pracy do domu wcześniej i zastała męża w wyrku z piękną, młodą, seksowną dziewczyną :
- Ty niewierna świnio ! - wydziera się na całe mieszkanie - Jak śmiesz robić to mnie, matce twoich dzieci ? ! Wychodzę, chcę rozwodu !
Mąż woła za nią :
- Poczekaj chwilkę, wyjaśnię ci jak to było ...
- Nie wiem w sumie na co mam czekać, ale to będzie ostatnia rzecz jaką od ciebie słyszę, streszczaj się !
- Jadąc do domu z pracy zobaczyłem jak ta młoda dama łapie stopa, zlitowałem się nad nią i zabrałem. Już w samochodzie zauważyłem, że jest chuda, obskurnie ubrana i brudna. Wyznała mi, że nie jadła od trzech dni. Tak się wzruszyłem, że przywiozłem ją do domu i dałem jej twoją wczorajszą kolację, której nie zjadłaś, bo się odchudzasz. Biedaczka pochłonęła ją w dosłownie dwie minuty. Popatrzyłem na jej umorusaną twarz i zapytałem, czy nie chce się wykąpać. Kiedy brała prysznic, zauważyłem, że jej ubrania też są brudne i jest w nich pełno dziur, więc dałem jej twoje jeansy, których i tak nie nosisz od kilku lat, bo w nie już nie wchodzisz. Dałem jej też koszulkę, którą kupiłem ci na imieniny, ale ty jej nie nosisz, bo twierdzisz, że "nie mam dobrego gustu". Dałem jej sweter, który dostałaś od mojej siostry na święta, a ty go nie nosisz tylko dlatego, żeby ją denerwować. Do kompletu dorzuciłem jeszcze buty, które kupiłem ci w drogim sklepie, a ty ich nie nosisz od czasu, jak zauważyłaś, że twoja psiapsióła ma takie same. Była mi bardzo wdzięczna i kiedy odprowadzałem ją do drzwi zapytała ze łzami w oczach : "Czy ma pan jeszcze coś, czego żona nie używa ?".

Kowalski poszedł z żoną na imprezę, a tam okazało się, że jest to seks grupowy. Zgasło światło ... mija 10 ... 15 ... 20 minut, w końcu Kowalski zapala światło i mówi :
- Stop, kur.a, stop ! Trzeba ustalić jakieś zasady : trzeci raz pod rząd robię loda !

Blondynka została zatrzymana przez policję i mówi oburzona : Zacznijcie lepiej ze sobą współpracować, wczoraj zabraliście mi prawo jazdy, a dzisiaj chcecie, żebym wam je pokazała.

Był sobie facet, który dbał o swoje ciało. Pewnego razu stanął przed lustrem, rozebrał się i zaczął podziwiać swe ciało. Ze zdziwieniem stwierdził jednak, iż wszystko jest pięknie opalone oprócz jego członka. Nie spodobało mu się to, wiec postanowił coś z tym zrobić. Poszedł na plażę, rozebrał się i zasypał cale swe ciało, zostawiając członka sterczącego na zewnątrz. Przez plażę przechodziły dwie staruszki, z których jedna opierała się na lasce. Przechodząc obok zasypanego faceta ujrzała coś wystającego z piasku. Końcem laski zaczęła przesuwać to w jedną, to w drugą stronę :
- Życie nie jest sprawiedliwe - powiedziała do drugiej.
- Czemu tak mówisz ? - spytała tamta zdziwiona.
- Gdy miałam 20 lat byłam tego ciekawa, gdy miałam 30 lat bardzo to lubiłam, w wieku 40 lat już sama o to prosiłam, gdy miałam lat 50 już za to płaciłam, w wieku 60 lat zaczęłam się o to modlić, a gdy miałam 70, to już o tym zapomniałam. Teraz, kiedy mam 80 lat, te rzeczy rosną na dziko, a ja nawet nie mogę przykucnąć !

Dzwoni telefon alarmowy :
- Halo, mamy tu bójķę ! Proszę jak najszybciej przyjeżdżać !
- Ale pan się dodzwonił do straży pożarnej.
- A do kogo miałem dzwonić, jak gliny tłuką się z lekarzami ? !

Nigdy nie rozumiałem, dlaczego potrzeby seksualne mężczyzn tak bardzo odbiegają od potrzeb seksualnych kobiet. Wszystkie te gadki o Marsie i Wenus. Nigdy również nie rozumiałem, dlaczego tylko mężczyźni są w stanie myśleć racjonalnie. W zeszłym tygodniu poszedłem z moją żoną do łóżka. Zaczęliśmy się pod kołdrą głaskać i dotykać, byłem już gorący jak cholera i myślałem, że ona również, ponieważ to, co robiliśmy miało jednoznaczne podłoże seksualne, lecz właśnie w tym momencie rzekła do mnie :
- Posłuchaj, nie mam teraz ochoty się kochać, chcę tylko, żebyś wziął mnie w ramiona, dobrze ?
Odpowiedziałem :
- Co ?
W odpowiedzi usłyszałem, no jak sądzicie, co ? To przecież jasne :
- Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z emocjonalnych potrzeb kobiet !
W końcu zrezygnowałem i skapitulowałem. Nie miałem tej nocy seksu i tak zasnąłem. Następnego dnia poszedłem z żoną do Centrum Handlowego na zakupy. Patrzyłem na nią, gdy przymierzała trzy piękne, ale bardzo drogie sukienki, a ponieważ nie mogła się zdecydować, powiedziałem jej, żeby wzięła wszystkie trzy. Nie wierzyła własnym uszom i zmotywowana przez moje pełne wyrozumiałości słowa, stwierdziła, że do nowych sukienek potrzebuje przecież nowe buty, zresztą te, które na wystawie oznaczone były ceną 600 zł. Na to rzekłem, że oczywiście, ma rację. Następnie przechodziliśmy obok stoiska z biżuterią, żona podeszła do wystawy i wróciła z diamentową kolią. Gdybyście mogli ją widzieć ! Była wniebowzięta ! Prawdopodobnie myślała, że nagle zwariowałem, ale to było jej w gruncie rzeczy obojętne, sądzę, że zniszczyłem wszelkie schematy myślenia filozoficznego, na których się do tej pory opierała, gdy po raz kolejny powiedziałem "tak" i dodałem "piękna kolia". Teraz była wręcz seksualnie podniecona. Ludzie ! Jej twarz wyrażała tyle uczuć, musielibyście to widzieć na własne oczy ! W tym momencie powiedziała ze swoim najpiękniejszym uśmiechem :
- Chodź, pójdziemy teraz do kasy za to wszystko zapłacić.
Trudno mi było nie wybuchnąć śmiechem, gdy jej odpowiedziałem :
- Nie, kochanie, nie mam teraz ochoty tego wszystkiego kupować.
Jej twarz zbladła jak ściana, a jeszcze bardziej, gdy dodałem :
- Mam tylko ochotę na to, żebyś mnie wzięła w ramiona.
Gdy z wściekłości i nienawiści już prawie pękała, wbiłem jej ostatni gwóźdź :
- Ty po prostu nie zdajesz sobie sprawy z finansowych możliwości mężczyzn.
Sądzę, że nie będę miał seksu z zoną co najmniej do końca roku ...

Obrazek

Jaka jest różnica między facetem, a śniegiem ? - Nie ma żadnej, w jednym i w drugim wypadku nie wiadomo ile cm będzie i jak długo się utrzyma.

Z czego byś wolał zrezygnować - pyta dziadek swojego kolegę - z wina, czy z kobiet ? A, to zależy od rocznika - Odpowiedział kolega.

Nigdy nie ufaj kobiecie ! - Bo siedem dni krwawi i żyje.

Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska, nagle w drzwiach stanął Jasio :
- Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tato.
- A ty, niedobra ! Ty ...! - ryknął tato do mamy i zaczął walić klapsy w pupę - nie będziesz już Jasia więcej biła, a masz !
A Jasio krzyczy :
- Super, tato, super ! Wy.uchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał !

Ratownik mówi do wczasowiczki :
- Proszę pani, proszę nie wypływać za boje !
- To nie są boje, kretynie, na plecach płynę !

Jest rok 1941, amerykański komandos dostaje od generała zadanie. Ma przelecieć na terytorium Francji, skoczyć ze spadochronem, odnaleźć rower ukryty w krzakach, na nim dostać się do najbliższego miasta i tam połączyć się ze swoim kontaktem, w celu uzyskania dalszych instrukcji sabotażowych. Komandos spakował cały osprzęt, przygotował się do lotu. Po pewnym czasie pilot w głośniku poinformował go, że są nad strefą zrzutu, a gdy zapaliła się zielona lampka - komandos wyskoczył. Spada w dół, ciągnie za jedną linkę od spadochronu - nic, ciągnie za drugą linkę - nic, tak sobie spada w dół i myśli : "Jak jeszcze roweru nie będzie, to już w ogóle będę miał prze.ebane".

Mężczyzna odkrył kolory - wynalazł malarstwo
Kobieta odkryła malarstwo - wynalazła makijaż
Mężczyzna wynalazł konwersację
Kobieta odkryła konwersacje - wynalazła plotkę
Mężczyzna odkrył jedzenie
Kobieta odkryła jedzenie - wynalazła dietę.
Mężczyzna odkrył przyjaźń - wynalazł miłość
Kobieta odkryła miłość - wynalazła małżeństwo
Mężczyzna odkrył kobietę - wynalazł sex
Kobieta odkryła sex - wynalazła ból głowy
Mężczyzna odkrył handel - wynalazł pieniądze
Kobieta odkryła pieniądze ... i to zrujnowało mężczyznę.

Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła, a podczas przywiązywania do łóżka dziewczyny, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony :
- Słuchaj, ten facet, to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata, widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas, bądź silna, kotku, kocham cię.
Na to jego żona :
- Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha i powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience ... Bądź silny, kochanie, też cię kocham ...
Za ten post autor Misiek otrzymał podziękowania (w sumie 2):
root (29 kwie 2026, 17:44) • Grz_Bo (09 maja 2026, 9:18)
Ocena: 9.52%

Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie :lol:

Sponsor

Kalinski

Sponsor

Kalinski
Sponsor

AUTO-PAK

Sponsor

AUTO-PAK

Misiek

Legendy kina akcji i ich największe role :

https://youtube.com/shorts/uhJL0jKn5L8? ... T9OHQgAoxZ

Hollywoodzkie aktorki lat 60 dziś i kiedyś :

https://youtube.com/shorts/jdmUDZSPxCs? ... UeSAMyv81Z

Facet wszedł do baru i już od progu głośno krzyczy : Już dziś stawiam każdemu kolejkę za jego własne pieniądze ! Ludzie wstają, zaczynają płakać ze wzruszenia, klaszczą i skandują : "Jarosław ! Jarosław !".

Rozmawiają dwie blondynki :
- Ale masz ładne zęby.
- To po mamie.
- Naprawdę ? Pasowały ?

Pani w szkole pyta Jasia :
- Jasiu, powiesz jakieś zdanie w trybie oznajmującym ?
- Koń ciągnie wóz.
- Brawo ! A teraz przekształć to zdanie tak, aby było zdaniem rozkazującym.
- Wio !

Kobieta przychodzi do doktora :
- Dziękuję panu za wspaniałe leczenie.
- Ale przecież ja leczyłem nie panią, tylko pani męża.
- Tak, ale ja po nim dziedziczę cały majątek ...

W przedszkolu dla VIP'ów nauczycielka pyta dzieci czym zajmują się ich ojcowie. Dzieci mówią a to, że tata pracuje w MSWiA w randze Sekretarza Stanu, a to że jest posłem SLD, a to że jest dyrektorem UKIE. Nagle wstaje Jasio i mówi :
- Mój tato jest zegarmistrzem.
- Jak to Jasiu ? - pyta przedszkolanka.
- No bo tata ciągle mówi, że jedzie po wskazówki do Brukseli.

Obrazek

Matka mówi do córki :
- Zapamiętaj córeczko ! Po to, żeby półkę zawiesić, to można nawet sąsiada poprosić. Ale żeby wydrzeć się, że krzywo wisi, to już mąż jest potrzebny.

Wnuczek pyta dziadka :
- Dziadku jak się robi małe dziewczynki ?
- Hmmmmm ... tak jak małe deseczki.
- ?????
- Noo, rżnie się dużą.

Przychodzi mama z zebrania w szkle i już od progu krzyczy:
- Jasiu, twoja wychowawczyni powiedziała mi, że ani razu od wakacji nie byłeś w szkole.
- To już wakacje się skończyły ?

Matka dzwon do synka, który na wieczór sam został w domu :
- Halo, Kubuś ?
- Tak.
- Co robisz, kochany ?
- Film oglądam.
- Znów jakieś zbereźności ?
- Nie, melodramat, niemiecki, o biednej dziewczynie, której zepsuł się kran i o czterech hydraulikach, którzy przyszli jej pomóc.

Obrazek

Jasio pyta mamę :
- Mamusiu, czy to prawda, że dzieci przynosi bocian ?
- Tak, synku.
- A Święty Mikołaj przynosi prezenty ?
- Tak, Jasiu.
- A ty gotujesz, sprzątasz i robisz zakupy ?
- Tak, skarbie.
- To właściwie po co my trzymamy tatę ?

Kelnerka przynosi zamówione pączki, siedzący przy stoliku klient dziękuje :
- Całuje rączki za te dwa pączki.
Po chwili kelnerka przynosi ciastka i słyszy od uprzejmego klienta :
- Za te ciasteczka całuję w usteczka.
Słysząc to jakiś gość z sali podpowiada :
- Zamów jeszcze zupę ...

Synek chwali się tacie :
- Tatusiu, a chłopcy pisali dzisiaj brzydkie słowa na ulicy !
- Niegrzeczni chłopcy ! Ale ty nie pisałaś ?
- Nie, tatusiu, ja im dyktowałam !

Nauczycielka na języku polskim kazała dzieciom napisać zdanie z wyrazem "prawdopodobnie". Pierwsza zgłasza się Agatka i czyta :
- Prawdopodobnie polecę z mamą samolotem do Egiptu.
Potem zgłasza się Jurek :
- Za dwa miesiące zacznie się zima i prawdopodobnie będzie padał śnieg.
Nauczycielka widzi, że Jasio bawi się małymi samochodzikami, więc kazała przeczytać mu jego zdanie. Jasio czyta :
- Mój tata idzie z gazetą do kibla, prawdopodobnie będzie srał, bo czytać przecież nie umie.

Obrazek

Pani pyta w szkole dzieci :
- Jakie znacie węże ?
Krzysio odpowiada :
- Boa.
- Zaskrońce - mówi Małgosia.
A Jasiu krzyczy :
- Rozporkowce !
Nauczycielka zaciekawiona pyta Jasia :
- A czy te rozporkowce kąsają Jasiu ?
- Tak, proszę pani, jak ukąsił moją siostrę, to puchła przez 9 miesięcy.

Biznesmen skarży się swojemu przyjacielowi :
- Wiesz ? W dzisiejszych czasach bardzo trudno zaplanować wypoczynek.
- Nie rozumiem ?
- No tak, w zeszłym roku pojechaliśmy z kumplem i naszymi rodzinami na Wyspy Kanaryjskie. No i tam na plaży już w pierwszy dzień mordy nam zbili, a nasze kobiety zgwałcili. Zaznaczam, że niejednokrotnie. Teraz wybieramy pomiędzy Cyprem, a Jamajką.
- A kobiety, co ?
- A kobiety jakby się zmówiły : na Kanary i na Kanary !

Panie i Panowie ! Pamiętajcie - seks i alkohol szkodzą zdrowiu ! Zwłaszcza kiedy ich brakuje ...

Obrazek

Do Ślązaka podchodzi Anglik :
- Polish ?
- Nie, rzuciłem.

Spotyka się dwóch niemych i rozmawiają w języku migowym :
- Cześć, co słychać ?
- Ano idę jutro do kliniki, gdzie nauczą mnie mówić i nie będę już migał.
- No co ty, przecież to niemożliwe.
- Spotkamy się za tydzień, to ci opowiem.
Spotykają się po tygodniu i ten drugi zaczyna migać :
- Cześć, co słychać ?
- W porządku, jak słyszysz mówię już normalnie - odpowiada ten pierwszy z rękami w kieszeniach.
- OK, stary, jak to zrobiłeś ?
- A widzisz, jest tu na Bardzkiej taka klinika, gdzie leczą niemowy. Strasznie drogo i trzeba być bardzo cierpliwym, ale po tygodniu mówisz, jak każdy.
Gość pobiegł do tej kliniki, wypełnił kwestionariusz, zapłacił okrągłą sumkę, recepcjonistka prowadzi go długim korytarzem do niewielkiego, pustego pokoju, w którym jest tylko krzesło. Po chwili do pokoju wchodzi ogromny nagi murzyn, zamyka drzwi na klucz, wali gościa w pysk, jednym ruchem ściąga mu portki, przekłada przez krzesło i "atakuje od tyłu". AAAAAA - wrzeszczy niemowa z bólu, a murzyn waląc go po głowie odpowiada - dzisiaj A, jutro B, a za tydzień całymi zdaniami.

Dwóch Żydów zwiedza Watykan, podziwiają przepych i bogactwo, jeden z nich mówi :
- Popatrz, a zaczynali od stajenki.

Obrazek

Kurs na prawo jazdy :
- A teraz najważniejsze : Kieruje pani pojazdem, nagle na drodze przed panią pojawia się pani mąż, co pani robi ?
- Rozjeżdżam męża ?
- Nie, powtarzam pani już czwarty raz : naciska pani hamulec !

Bóg dał facetowi mózg i penisa, ale za mało krwi, żeby i to i to poprawnie funkcjonowało.

Wczoraj spędziłam noc we dwoje, ja i komar, on śpiewał, a ja klaskałam.

Nauczyciel kazał Jasiowi napisać 100 razy : "Nie będę mówił TY do nauczyciela". Na drugi dzień Jasio przyniósł zeszyt, w którym to zdanie było napisane 200 razy :
- Dlaczego napisałeś 200 razy ? Kazałem tylko 100 ?
- Żeby ci zrobić przyjemność, bo cię lubię, stary !

Mały Jasio przychodzi do apteki i mówi do aptekarza :
- Proszę mi dać coś do zapobiegania ciąży.
Aptekarz się zdenerwował i reprymenduje Jasia :
- Po pierwsze, to o takim czymś mówi się szeptem, a nie na cały głos, po drugie to nie jest dla dzieci, a po trzecie niech ojciec sam sobie przyjdzie, po czwarte - z tego są różne rozmiary.
Jasio też się w tym momencie wkurzył, więc mówi :
- Po pierwsze, to w przedszkolu uczyli mnie, żeby mówić głośno i wyraźnie, po drugie to nie jest dla dzieci, tylko przeciwko dzieciom, po trzecie, to nie dla ojca, tylko dla mamy, a po czwarte - mama jedzie do sanatorium i potrzebuje wszystkie rozmiary.

Obrazek

Spotykają się dwaj koledzy, jeden mówi do drugiego :
- Wiesz, nie mogę pozbyć się swojej teściowej, próbuję, próbuję i ciągle nic.
- Wiesz co, kup jej samochód, pojeździ, wpadnie w poślizg, będzie miała wypadek i po niej.
- No dobra.
Spotykają się kilka dni później :
- I co podziałało ?
- Nie, jeździ ciągle i żyje.
- A co jej kupiłeś ?
- No, Malucha.
- Ale ty głupi jesteś, kup jej Jaguara !
Spotykają się znów po kilku dniach :
- No i jak zadziałało ?
- No, a najlepsze było, jak jej głowę odgryzał !
root (03 maja 2026, 19:36) • Grz_Bo (09 maja 2026, 9:19)

Misiek

Gwiazdy popu lat 80 kiedyś i dziś lub pod koniec życia :

https://youtube.com/shorts/zCHXy_i5hfw? ... OG-2ubMvuV

Celebryci, który przesadzili z operacjami plastycznymi :

https://youtube.com/shorts/VySmJAUFCfY? ... imcZJG3zwc

Nauczycielka pyta ucznia :
- Jasiu, dlaczego wczoraj nie byłeś w szkole ?
- Bo przedwczoraj siedziałem w parku na ławce i widziałem jak szła pani z koleżanką, a za wami szło dwóch panów i jeden z nich powiedział : "Ja będę rąbał tą z prawej, a ty tą z lewej" no i myślałem, że pani nie żyje.

Przychodzi zakonnica do spowiedzi i mówi :
- Proszę księdza, popełniłam bardzo ciężki grzech.
- To niech siostra powie.
- Ale ja się bardzo wstydzę ...
- No niech siostra powie.
- No bo latałam nago po parku ...
- Piekło, moja droga, piekło !
- No, piekło, piekło, bo dupą wpadłam w pokrzywy.

Obrazek
root (03 maja 2026, 19:36) • Grz_Bo (09 maja 2026, 9:19)

Misiek

Faceci marzeń lat 90 kiedyś i dziś :

https://youtube.com/shorts/9ZDfOp1wgAk? ... ptwFD5f3n-

Wiele twarzy najbardziej znanych Hollywoodzkich aktorek :

https://youtube.com/shorts/yk3zSv0UmPQ? ... aCaNPgTc2w

Niemiec, Polak i Rusek licytują się który z nich ma grubszą teściową, Niemiec mówi :
- Moja teściowa nie mieści się w drzwiach o szerokości 2 metrów.
Rusek na to :
- Moja teściowa nie mieści się na kanapie o szerokości 3 metrów.
Polak natomiast mówi :
- Gdy moja teściowa poszła do pralni oddać majtki, to powiedzieli jej, że spadochronów nie przyjmują.

Franek przyszedł do urzędu pracy i pyta, czy mają jakieś wolne etaty. urzędniczka się pyta :
- Jaki pan ma zawód ?
- Solista.
- To w jakim zespole pan występuje ?
Franek na to :
- Ja nie występuję, ja solę warzywa do kiszenia.

Obrazek
root (05 maja 2026, 11:08) • Grz_Bo (09 maja 2026, 9:19)

Misiek

Najpiękniejsze Hollywoodzkie kobiety dziś i kiedyś :

https://youtube.com/shorts/A3K6TgQkTlc? ... cj6seHIAmn

Top 13 nieżyjących już legendarnych aktorów i aktorek kiedyś i pod koniec życia :

https://youtube.com/shorts/xIYAmS-wsoM? ... bJ4q9BJrLY

Teściowa dzwoni do synowej :
- Halo, Marysia ? Jak tam mój syneczek - pyta teściowa synową.
- Jak, jak ? ! Wódkę chleje, na baby chodzi, bije mnie nawet !
- Uff, chwała Bogu, najważniejsze, żeby nie chorował.

W środku nocy mąż budzi żonę i podaje jej tabletkę i popitkę :
- Co to jest ?
- Aspiryna na ból głowy.
- Ale mnie nie boli głowa.
- A, mam cię !

Tata i mama Jasia mieli iść na kolacje z okazji rocznicy, a Jasio miał zostać sam. Tata postanowił puścić mu bajki na słuchawkach. Gdy rodzice wrócili z kolacji tata zobaczył Jasia walącego głową o okrwawioną ścianę i krzyczącego : "Chcę !". Tata zakłada słuchawki, a tam :
- Chcesz opowiem ci bajeczkę, chcesz opowiem ci bajeczkę, chcesz opowiem ci bajeczkę ...

Dwa leniwce siedzą na kamieniach. Pierwszy dzień - nie ruszają się. Drugi dzień - nie ruszają się. Trzeci dzień - nie ruszają się. Czwarty dzień : jeden ruszył głową, a drugi mówi :
- Roman, jakiś ty nerwowy !

Najmłodsza Mądralówna i najmłodszy Iksiński spostrzegają na spacerze w parku całującą się parę :
- Dlaczego oni to robią ? - pyta mała.
- Nie rozumiesz ? On jej chce ukraść gumę do żucia !

Obrazek

Wpadają dwaj złodzieje do pociągu i krzyczą :
- Wszyscy mają wrzucić biżuterię do mojego worka !
Z głębi głos :
- Babcia też ?
- Wszyscy, to wszyscy, babcia też !
Po chwili :
- A teraz wszyscy mają wrzucić portfele do mojego worka.
- Babcia też ?
Za chwilę znowu słychać :
- A teraz będziemy was wszystkich gwałcić !
Drugi złodziej pyta pierwszego :
- Babcie też ?
W tym momencie odzywa się babcia :

Jasio siedzi na ławce w parku, a obok niego kobieta w ciąży, Jasio po chwili zagaduje :
- Przepraszam panią bardzo, a co pani w tym brzuchu ma, że ma pani go takiego dużego ?
- Dzidziusia - odpowiada kobieta uśmiechając się.
- A kocha go pani ? - dopytuje Jaś.
- Oczywiście, przecież jestem jego mamą - odpowiada kobieta.
- To dlaczego go pani zjadła ?

W tramwaju mówi pan do pani :
- Tam po lewej ma pani uchwyt, którego może się pani przytrzymać.
- Dziękuję, ale już znalazłam to, czego mogę się przytrzymać.
- Tak, wiem, ale ja wysiadam na następnym przystanku.

Obrazek

Mężuś wraca do domu na lekkiej bani. Żona od razu, że pijak, że cham, że tylko wódka mu w głowie. Ten sięga do kieszeni, wyciąga kartkę i mówi :
- OK, przyniosłem test, zaraz zobaczymy, jaka ty obeznana i kulturalna jesteś !
- Zobaczymy, czytaj !
- Pytanie pierwsze : podaj jakieś dwie waluty.
- He - dolar i euro.
- Dobra, podaj dwa typy środków antykoncepcyjnych.
- Pigułki i prezerwatywy.
- Tak i jeszcze trzecie pytanie : podaj mi dwie rzeki w Ameryce Południowej.
- ...
- Aha, wiedziałem ! Oprócz szmalu i seksu, zero zainteresowań !

Do ratownika na basenie podchodzą trzy stare baby i chcą pływać. Facet się bał, że stare szkapy się potopią, ale dał się namówić. Wskakuje pierwsza, robi 15 basenów w 10 minut i wychodzi uśmiechnięta. Facet mówi :
- Świetnie pływa, jak na taką starowinkę.
Baba odpowiada, że w latach osiemdziesiątych była mistrzynią juniorek w pływaniu. Wskakuje druga baba, robi 25 basenów w 12 minut i wychodzi. Facet pyta, a ona odpowiada, że za młodu była mistrzynią Europy. Wskakuje trzecia, płynie żabką, delfinem, zrobiła 30 basenów w 10 minut i wychodzi. Ratownik :
- No to pani pewnie była mistrzynią świata ?
- Nie, ja byłam kur.ą na telefon w Wenecji ...

Wykładowca mówi :
- Opowiem wam teraz anegdotę, którą opowiadam prawie wszystkim grupom. Otóż w czasach PRL'u, wiecie, ścisła cenzura, w pewnej wsi zespół o pięknej nazwie "Prze.ebane"chciał dać koncert. Niestety, źle by to wyglądało na plakatach, więc sprytny sołtys tejże wsi postanowił zmienić nazwę na "Nie Jest Dobrze". Historyjka kończy się happy endem, zespół się zgodził, koncert był udany. A teraz przechodzimy do głównego powodu, dla którego to słyszycie : moi drodzy, sprawdziłem wasze prace - nie jest dobrze !

Obrazek

Syn mówi do ojca :
- Tato, dlaczego tak dużo palisz ?
- To przez twoją matkę, wykańcza mnie psychicznie !
- Ale ona odeszła.
- Tak, ale boję się, że wróci.

Starszy gość zaprosił kolegę na kawę. Siedzą, rozmawiają, w pokoju bawi się mała dziewczynka. W pewnym momencie gospodarz mówi do niej :
- Magisterka, przynieś nam jeszcze kawy.
Dziewczynka poszła do kuchni, w tym czasie gość zauważa :
- "Magisterka" to dość dziwne imię, nie uważasz ?
- Wiesz, wysłałem córkę na uniwerek i sam właśnie widziałeś, z czym wróciła.

Stary baca dawał do gazety nekrolog po swojej żonie i spytał o cenę : do pięciu wyrazów za darmo.
- Zmarła Jagna Górska.
- Ma pan do dyspozycji jeszcze dwa wyrazy.
- To niech będzie : Zmarła Jagna Górska, sprzedam Opla.

Idzie student fizyki ulicą, zaczepia go babka :
- Do kościoła, to dobry kierunek ?
- Dobry - odpowiada student.
Babka odchodzi, a student do siebie :
- Kierunek dobry, ale zwrot przeciwny.

Obrazek

Stary, miałem wczoraj mega awanturę z żoną.
- O, a o co to pokłóciliście się ?
- O wakacje, ja chciałem jechać do Włoch ...
- A ona ?
- A ona chciała jechać ze mną !

Leży sobie gościu na plaży, podchodzą do niego jakieś ekstra laseczki w strojach bikini i jedna mówi :
- Jak puścisz bąka, to ściągamy staniki.
Gość zdziwiony troszkę, niemniej bąka sprzedał. Dziewczyny zgodnie z umową ściągnęły staniki. Pojawiła się następna propozycja :
- Jak jeszcze raz puścisz bąka, to ściągamy majtki.
Gość : prrrruuuuuukkk.
- A teraz jak puścisz serię bąków, to będziesz mógł nas podotykać.
No to gościu : prrruk, prrrruuuuuuk, brrrrruk, pruk, pierrrrrd i nagle słyszy :
- Kowalski, nie dość, że śpicie na zebraniu, to jeszcze pierdzicie !

Dziadek dał Jasiowi na urodziny 50 zł. Mama obserwuje Jasia, wreszcie mówi :
- Jasiu, podziękuj dziadziusiowi.
- Ale ja nie wiem jak ?
- Powiedz tak, jak ja mówię, gdy twój tatuś daje mi pieniążki.
Jasiu zwraca się do dziadzia :
- A gdzie reszta, moczymordo ? !

Obrazek

Pani na biologii pyta dzieci jakie są kolory jajek. Dzieci wymieniły wszystkie kolory jaj, nagle wstaje Jasio i mówi :
- A ja widziałem jeszcze inne jaja.
- Jakie ?
- Czarne.
- Gdzie ?
- U murzyna na plaży.
- Siadaj - dwa !
- Tak, proszę pani, dwa były.
- Pała, nie rozumiesz ?
- Tak, pała też była.
- Jutro przyjdź z ojcem, już on ci pokaże !
- Ojciec nie pokaże, bo on ma białe.

Rozmawiają kumple z pracy :
- Wiesz co Stefan, w tych opowieściach o blondynkach to jednak coś jest ...
- Co się stało ?
- Moja wczoraj rano na blond się ufarbowała, a już wieczorem zrobiła mi aferę, bo znalazła w pościeli włos brunetki.

Pewnego gorącego lata, w środku lasu spotkał się ksiądz, pastor i rabin. Traf chciał, że niedaleko był śliczny stawik i wszyscy postanowili się ochłodzić kąpielą. Rozejrzeli się dokładnie dookoła, a że nikogo nie było, więc dalej rozbierać się i chlup do wody. Kąpiel była tak wspaniała, że pluskali się i pluskali i nie zauważyli żeńskiej wycieczki zbliżającej się do stawu. Wyskoczyli jak opętani i dalej zasłaniać się i wydzierać sobie ubrania. Było już za późno, więc pastor i ksiądz zasłonili sobie fragmentami ubrań przyrodzenia, a rabin zasłonił twarz. Wycieczka oddaliła się dość szybko, a trójka pływaków ubrała się pośpiesznie. Ksiądz pyta rabina :
- Dlaczego zasłoniłeś twarz ukazując wszystkim genitalia ?
- No, nie wiem jak u was, ale w mojej gminie, to wszyscy znają mnie z twarzy ...

Obrazek
root (06 maja 2026, 8:50) • Grz_Bo (09 maja 2026, 9:19)

Misiek

Najbardziej znane pary złotej ery Hollywoodu kiedyś i dziś :

https://youtube.com/shorts/hBhfwd6jAaM? ... 8ZIaoE7yrk

Kiedy Hollywoodzkie legendy kina sci-fi spotykają swoje role :

https://youtube.com/shorts/Mpgh9a2RVDU? ... QBG_vmM5uE

Egzamin w Wyższej Szkole Policyjnej w Warszawie :
- Jakiego koloru jest biały maluch ?
Policjant (kandydat) nie wie.
- No niech pan pomyśli, jakiego koloru jest biały maluch.
Po kilku minutach policjant się uśmiecha i mówi :
- Biały !
- Bardzo dobrze, widać ze się pan dużo uczył. A teraz drugie pytanie : ile drzwi ma dwudrzwiowy samochód ?
Policjant myśli, myśli, myśli i wreszcie po dłuższej chwili namysłu wola uradowany :
- Biały !

Tu aparat zgłoszeniowy komendy rejonowej. Masz prawo zachować milczenie. Od tej pory wszystko co powiesz, zostanie nagrane i może być użyte przeciwko tobie.

Pozycja na byka : zaczynasz seks z żoną na podłodze, od tyłu w pozycji "na pieska", po chwili kładziesz się na niej przylegając całym ciałem i cicho szepczesz jej do ucha : "To ulubiona pozycja mojej sekretarki", potem trzeba utrzymać się na szamoczącej się żonie 8 sekund.

Idzie dwóch policjantów obok lasu, jeden pyta :
- Widzisz ten las ?
- Nie, bo mi drzewa zasłaniają.

Kochanka - roślina kwitnąca, pasożytnicza z gatunku motylkowatych, wymaga dużo wilgoci i częstych zmian klimatu z uwagi na duże koszty w naszych warunkach trudna do domowej hodowli. Kwitnie tylko nocą.

Mąż mówi do żony podczas obiadu :
- Bardzo dobra ta dzisiejsza zupa grzybowa, skąd wzięłaś przepis ?
- Z powieści kryminalnej ...

Żona wysyła męża na wywiadówkę syna. Po godzinie mąż wbiega zdenerwowany i od progu krzyczy :
- Cała ty ! Cała ty ! Wysyłasz mnie na wywiadówkę i nie informujesz mnie ile syn ma lat, do której klasy chodzi i do jakiej szkoły.

Obrazek

Na drzewie wiszą trzy leniwce i kłócą się, który jest bardziej leniwy. Pierwszy mówi :
- Wiecie chłopaki, idę sobie ulicą, patrzę sobie, a tu leży worek złota, ale nie chciało mi się go podnieść.
Na to drugi :
- No widzicie, a ja idę sobie plażą i patrzę jak Claudia Schiffer leży sobie naga i chce żeby ją przelecieć, no ale nie chciało mi się.
Trzeci :
- A wiecie chłopaki, ja ostatnio byłem w kinie, na strasznie śmiesznej komedii, ale przez cały film płakałem.
- No co ty, na komedii płakałeś ?
- Bo siadłem sobie na jajkach i nie chciało mi się wstać poprawić ...

U lekarza :
- Panie doktorze, jest pan geniuszem ! Po zastosowaniu zapisanego mi leku ustąpiły wszystkie dolegliwości - mówi bardzo zadowolony pacjent.
- Mój drogi panie, proszę pogratulować farmaceucie, to on wykazał się prawdziwym geniuszem - stwierdza lekarz.
- Czemu pan tak twierdzi ? - dopytuje pacjent.
- Bo ja tylko próbowałem rozpisać długopis ...

Kowboj wchodzi do baru i patrzy : siedzi cud kobieta, kowboj :
- Cześć, kim jesteś ?
Kobieta :
- Lesbijką ...
- Eeeeee ... to znaczy ?
- Jak się budzę, to myślę o seksie z kobietą, jak jem śniadanie, to myślę o seksie z kobietą, jak idę do pracy, to myślę o seksie z kobietą, jak jem obiad, to myślę o seksie z kobietą, jak wracam do domu, to myślę o seksie z kobietą, jak zasypiam, to także myślę o seksie z kobietą. A ty, kim jesteś ?
- Jak tu przyszedłem, to myślałem, że jestem kowbojem, ale teraz po wysłuchaniu ciebie wiem, że też jestem lesbijką ...

Adolf przeżył 56 lat jako kawaler, ożenił się i dwa dni później strzelił sobie w łeb. Cały naród szuka żony dla Jarosława Kaczyńskiego.

Obrazek

Rozmawiają dwaj koledzy :
- Marek, słyszałem, że się ożeniłeś ?
- Tak.
- Szczęśliwy jesteś ?
- Sara mówi, że tak ...

Rozmawia chłopak z dziewczyną :
- Mogę cię pocałować ? Chociaż w policzek ? Dam ci za to snickersa.
Dziewczyna się zgadza.
- A jak dam ci dwa snickersy, to będę cię mógł pocałować w usta ?
- No dobra - zgadza się dziewczyna.
- Chciałbym cię jeszcze raz pocałować w usta, ale teraz z języczkiem, mogę ? Dam ci jeszcze trzy snickersy ...
- Dobra, całuj, ale zanim mnie przelecisz, to chyba prędzej dostanę cukrzycy ...

Pewnemu facetowi zachorowała żona i miał odebrać badania krwi. Przychodzi do laboratorium w piątek po południu, a pielęgniarka :
- Wie pan, mamy tu mały problem.
- Jaki ?
- Nooooo, są wyniki dwóch Jadwig Kowalskich, na jednym jest Alzheimer, a na drugim AIDS. Coś nam się pomieszało w systemie i nie potrafimy teraz ustalić, który jest który.
- To może powtórzymy badania ?
- Już zamykamy laboratorium, a sytuacja jest poważna.
- Co robić ? - pyta więc facet.
- Hm, proszę zawieźć żonę do miasta i zostawić w centrum, jeżeli trafi do domu, to odradzam współżycie ...

Protokół z oględzin kurnika : jedna kura biała, łeb urwany, nie żyje, druga kura pstra, łeb urwany, też nie żyje, trzecia kura chodzi, sprawna.

Bardzo cenny każdy nowy pracownik :

Obrazek

Leży teściowa na łożu śmierci, stan agonalny, oczy w słup itd. Przy łóżku siedzi równie skupiony zięć i wpatruje się w teściową. Nagle do pokoju wlatuje mucha i zaczyna latać z kąta w kąt, a teściowa za muchą wodzi wzrokiem - mucha w lewo, ona wodzi oczami w lewo, mucha w prawo, ona oczami w prawo i tak cały czas. Nagle mocno poirytowany tą sytuacją zięć krzyczy :
- Się mamusia nie rozprasza !

Pan docent powiedział, że żona pana doktora to laboratoryjna piii..., wobec tego pan doktor uderzył pana docenta i powiedział, żeby pan docent w pracy zajmował się czymś innym. W rozmowie z w/wym. dowiedzieliśmy się, że wynikła wspólna awantura między tymi osobnikami, którzy byli w stanie nietrzeźwym. Powody awantury trudno było ustalić, bo obie strony miały rację.

Pijany mąż wraca po weekendzie do domu. Otwiera po cichutku drzwi i już po wejściu dostaje w pysk od żony, pyta więc :
- Słoneczko ty moje ! A co to było ? !
- Udar słoneczny !

On dotykał ją na wersalce, w połowie odcinka pomiędzy kolanami, a brzuchem.

Mój mężczyzna jest najbardziej romantyczny na świecie, aż się popłakał, gdy zobaczył serduszko, które wydrapałam mu na karoserii jego ulubionego samochodu.

Potrzeby kobiet są tak samo ważne, jak mężczyzn, z jednym wyjątkiem, te 3/4 kołdry nam się po prostu należy.

Bardzo późno w nocy pijany facet wraca do domu, dzwoni do drzwi, ale żona nie chce mu otworzyć. Facet, czekając, mówi :
- O ... twórz kochaaanie ... przyniosłem bu ... bukiet najpiękniejszych róż na świecie dla naj ... piękniejszej kobiety na świecie.
Żona słysząc to otwiera drzwi, a facet wchodzi do mieszkania i idzie prosto do sypialni :
- A gdzie róże ? - pyta żona.
- A gdzie ... najpiękniejsza kobieta na świecie ?
root (07 maja 2026, 11:00) • Grz_Bo (09 maja 2026, 9:20)

Misiek

Klasyczne ikony kina pod koniec życia i kiedyś :

https://youtube.com/shorts/bU9FIRfhS8E? ... N3aypdpdIB

Najbardziej znane Amerykańskie pary prezydenckie kiedyś i dziś lub pod koniec życia :

https://youtube.com/shorts/8WQnReHfZNE? ... vEKiSGE4xS

Nauczycielka pyta Jasia :
- Jasiu, jakim chciałbyś być zwierzątkiem ?
- Wężem.
- Dlaczego ?
- Bo chodzi i nic nie robi, tylko je.

Mąż wraca wieczorem do domu :
- Kochanie, już jestem !
- Cześć, kochanie, co nowego ?
- Pamiętasz, jak któregoś razu poprosiłem cię, żebyś nasmażyła mi placków ziemniaczanych, a ty odpowiedziałaś, że nie wiesz, czy wyjdą ci takie, jak lubię i zamówiłaś je z restauracji na wynos ? I od tamtej pory wszystko stamtąd zamawiasz do jedzenia ?
- Tak, pamiętam.
- A pamiętasz, jak innym razem poprosiłem cię, żebyś uprasowała mi spodnie, a ty powiedziałaś, że nie wiesz, czy uda ci się zrobić równy kant i zaniosłaś je do pralni ? A potem zaczęłaś nosić tam wszystko do prania i prasowania ?
- Pamiętam.
- A pamiętasz może, jak poprosiłem cię, żebyś zrobiła porządki w domu, a ty powiedziałaś, że nie wiesz, czy zdążysz i zamówiłaś serwis sprzątający i teraz oni sprzątają u nas non stop ?
- Tak.
- A pamiętasz jeszcze, jak zwolniłaś się z pracy, bo powiedziałaś, że chcesz więcej czasu móc poświęcić mnie i naszemu mieszkaniu ?
- Tak.
- Widzisz, kochanie, ja dziś postanowiłem uprawiać seks - tak, jak lubię, ale żeby nie męczyć cię, żebyś nie musiała szukać fachowców ... wejdź, Ewa, poznajcie się ...

Obrazek
root (08 maja 2026, 10:43) • Grz_Bo (09 maja 2026, 9:21)

Misiek

A gdyby tak Donald Trump urodził się w innym kraju ?

https://youtube.com/shorts/TbFdZfR7PZU? ... MnQk-dB7kJ

Uwielbiane aktorki Hollywood'u lat 70, które odeszły na zawsze :

https://youtube.com/shorts/VDlp29EMiH0? ... mbuN0bt4A7

Żona komunikuje mężowi :
- Więcej to ty już z kumplami pić nie będziesz !
Facet patrzy na nią, uśmiecha się i mówi :
- Tyle lat po ślubie, a w tobie wciąż tyle optymizmu.

Jak mężczyźni definiują podział obowiązków "pół na pół" ?- Ona gotuje - on je, ona sprząta - on brudzi, ona prasuje - on gniecie ...

Facet przychodzi z pracy do domu i co widzi - kot nie ma sierści. Pyta więc żonę :
- Co zrobiłaś z tym kotem ? ! Dlaczego on nie ma sierści ?
Na to żona :
- Przecież sam mówiłeś, że mam ogolić kotkę !

W środku nocy mąż budzi żonę i podaje jej dwie tabletki :
- Co to jest ? - pyta zdumiona żona.
- Aspiryna, na ból głowy, kochanie - mówi przymilnie mąż.
- Ależ mnie nie boli głowa !
- Ha ! Mam cię !

Na ulicy spotykają się dwie babcie, witają się i jedna mówi :
- Muszę ci przyznać, że dobrze się trzymasz.
Druga odpowiada :
- A powiedz mi, gdzie w moim wieku mogę się puścić ?

Obrazek

W biurze pyta kolega kolegę :
- Co wycinasz z gazety ?
- Notatkę o tym, jak mąż zamordował żonę, bo mu stale przeszukiwała kieszenie.
- I co masz zamiar zrobić z tym wycinkiem ?
- Schowam do kieszeni ...

Mąż wraca do domu, żona schowała gacha pod łóżkiem, ale fiut wystaje :
- Co to jest ? ! - drze się mąż.
- Nie twój interes - odpowiada żona.

Śniadanie, trzech kolesi w pracy je kanapki, Anglik :
- Znowu z szynka, nienawidzę kanapek z szynką, jak jutro dostanę znowu z szynką to wyskoczę przez okno.
Szkot :
- Ja mam znowu z serem, jak jutro dostanę z serem, to tez wyskoczę przez okno.
Hiszpan :
- No rzesz, znowu z dżemem, jak jutro dostanę z dżemem, to wyskoczę z okna !
Na drugi dzień wszyscy dostali z tym samym co poprzednio i wyskoczyli przez okno, pozabijali się. Na wspólnym pogrzebie żona Anglika :
- Byliśmy takim wspaniałym małżeństwem, dlaczego nie powiedział, że nie chce kanapek z szynkę ?
Żona Szkota :
- U mnie to samo, mógł powiedzieć choćby słówko.
Żona Hiszpana :
- A ja to nic nie rozumiem, przecież on sam sobie robił kanapki do pracy ...

Obrazek

Rozmowa dwóch kumpli :
- Wiesz, poznałem dziewczynę, ale ona jest jakaś dziwna, zaprosiłem ją do kina, przyszła z koleżanką, zaprosiłem do restauracji, przyszła z koleżanką. Zawsze tak jest, gdzie jej nie zaproszę.
- Ech, ty ośle, do łóżka ją zaproś, a nie pożałujesz.

Co łączy papier toaletowy z piłą mechaniczną ? - Chwila nieuwagi i palec u.ebany.

Do domu publicznego przychodzi kierowca polskiego TIR'a, wielki jak tur, napakowany, cały w dziarach, burdel mama prawie zemdlała, jak go zobaczyła. Długo się zastanawiała, czy dać mu jakąś swoją dziewczynę, ale myśli sobie :
- Pieniądz to pieniądz, osobiście go przyjmę.
Na wszelki wypadek wzięła jednak ze sobą dwa pudełka wazeliny. Polski kierowca TIR'a zaczyna się rozbierać, zdejmuje t-shirt'a, a tam muskuły jak u Pudzianowskiego, tors jak u Schwarzeneggera. Burdel mamę ogarnął strach jak da radę go obsłużyć. Otwiera więc pudełko wazeliny i w pośpiechu smaruje się miedzy nogami. Kierowca TIR'a ściąga następnie spodnie, a tam uda jak filary mostu. Burdel mama już w totalnym szoku, więc dawaj dalej smarować się wazeliną między nogami. Kierowca zdejmuje slipy, a tam pała jak u słonia ! Burdel mama prawie zemdlała i w przypływie rozpaczy otworzyła i zużyła w całości drugie pudełko wazeliny. Na to kierowca TIR'a wyciąga długi łańcuch i owija nim swoją pałę mówiąc :
- Co jak co, ale w taką ślizgawicę bez łańcuchów nie pojadę.

Dziewczyna daje anons matrymonialny : "Poznam pana, który nie będzie mnie bił, nie odejdzie ode mnie i który będzie dobry w łóżku". Po kilku dniach słyszy straszne walenie do drzwi, zagląda przez Judasza, nikogo nie widzi, otwiera więc drzwi, a tam leży na wycieraczce pan, który nie ma nóg, ani rąk, mówi : "To ja jestem tym mężczyzną, który sto procent odpowiada pani wymaganiom. Nie będę pani bił, ponieważ nie mam rąk, od pani nie odejdę, ponieważ nie mam nóg.
- No ale jak tam jeśli chodzi o seks ?
- A pani myśli, że czym ja waliłem do drzwi ?

Obrazek

Baca jedzie bryczką przez granicę, zatrzymuje go żołnierz pogranicznik i pyta :
- Co wieziecie w tej beczce, baco ?
- Sok z banana.
- Ale banan nie ma soku.
- To masz pan, spróbuj.
Żołnierz próbuje, krzywi się i mówi :
- Fuj, a jedź se baco dalej.
Na to baca do konia :
- Wio, Banan !

Siedzą trzy mrówki na drzewie i wkur.iają słonia !
- Brudas !
- Cwel !
Słoń się zdenerwował i kopnął w drzewo, jedna mrówka spadła na słonia, a dwie pozostałe krzyczą :
- Zdzichu ! Uduś gnoja !

A czy wiesz, co to jest : lata po pokoju i robi yzb, yzb, yzb ... Mucha na wstecznym biegu.

Stara chałupa, a w niej bieda. Chłop zakłada prezerwatywę :
- Józek, czyś ty zgłupiał do reszty ? Dzieci butów nie mają, a ty ch.ja stroisz.

Obrazek

Chłopak zaczepia na ulicy dziewczynę :
- Hej, dziewczyno, jesteś mężatką ?
- Nie.
- A dlaczego ?
- A sama nie wiem, testują, chwalą, ale nie biorą.

Siedzi sobie sroka na brzozie, a tu nagle do brzozy podchodzi krowa i zaczyna się wspinać. Sroka w szoku obserwuje jak krowa spokojnie sadowi się koło niej na gałęzi, wreszcie pyta krowę :
- Krowa, co ty robisz ?
- No przyszłam sobie wisienek pojeść - mówi krowa.
- Ty, Krowa, ale to jest brzoza, a nie wiśnia ...
- Spoko, wisienki mam w słoiczku ...

Kupił facet wiertarkę i go pokręciło.

Żona mówi do męża :
- Jesteś największym leniem jakiego znam, pakuj się i wynocha !
A mąż na to :
- Ty mnie spakuj.

Mama pyta synka :
- Brajanek, dlaczego doniosłeś na policję, że dziadziuś pędzi bimber ?
- Bo mam już dosyć picia herbaty bez cukru !

Obrazek
Grz_Bo (09 maja 2026, 9:21) • root (09 maja 2026, 15:04)

Misiek

Dzięki, Grzesiu, za uzupełnienie "humorzastej" lektury.
Za ten post autor Misiek otrzymał podziękowanie:
Grz_Bo (18 maja 2026, 8:55)
Ocena: 4.76%

Misiek

Ikony złotego wieku kina, które odeszły na zawsze :

https://youtube.com/shorts/5dFZchOqVpU? ... nde2evFO_q

Gwiazdy Marvela kiedyś i dziś lub pod koniec życia :

https://youtube.com/shorts/iEjVQBvWZ6g? ... UcNS-jb3Qc

Rozmowa na komunikatorze :
- Właśnie straciłem pracę, napisz mi jakiś żart, żeby mnie pocieszyć.
- OK, wiesz jaka jest różnica pomiędzy dużą pizzą, a Tobą ?
- Nie wiem, pisz.
- Duża pizza wykarmi rodzinę ...

Po obiedzie zjedzonym w ekskluzywnej restauracji małżeństwo wsiadło do samochodu i odjechało. Po 30 kilometrach żona mówi do męża :
- Zawracamy, zostawiłam torebkę.
Mąż zdenerwowany, ale w końcu zawraca, kiedy docierają na miejsce i żona wyszła z samochodu, mąż za nią woła :
- Weź przy okazji moją czapkę.

https://www.youtube.com/shorts/7lKSV0WqE7Q

Obrazek
Za ten post autor Misiek otrzymał podziękowanie:
root (12 maja 2026, 7:36)
Ocena: 4.76%

ODPOWIEDZ