Może się jeszcze pojawiać po 1-3 rozpoznanych znakach że system jest ograniczony. Ostrzeżenie na zegarach ale znika i system działa normalnie.
Gdyby ktoś był zainteresowany aktywacją to zapraszam
Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem OBDEleven. Czymś się różni to kodowanie dla czarno-białego wyświetlacza od tego dostępnego dla Leona? Bo właściwie przeszukuje czeluści internetu.Eldar pisze: ↑20 lip 2018, 13:10Rozpoznawanie znaków będzie działać na czarno białym wyświetlaczu. Potrzebna jest tylko kamera na przedniej szybie.
Może się jeszcze pojawiać po 1-3 rozpoznanych znakach że system jest ograniczony. Ostrzeżenie na zegarach ale znika i system działa normalnie.
Gdyby ktoś był zainteresowany aktywacją to zapraszam![]()
I jak tam udało się włączyćgreg_the_lazy pisze: ↑31 paź 2018, 17:06Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem OBDEleven. Czymś się różni to kodowanie dla czarno-białego wyświetlacza od tego dostępnego dla Leona? Bo właściwie przeszukuje czeluści internetu.
Tak poszło. Korzystałem z tej strony: LINK.uniorek pisze: ↑06 lis 2018, 9:49I jak tam udało się włączyćgreg_the_lazy pisze: ↑31 paź 2018, 17:06Właśnie zostałem szczęśliwym posiadaczem OBDEleven. Czymś się różni to kodowanie dla czarno-białego wyświetlacza od tego dostępnego dla Leona? Bo właściwie przeszukuje czeluści internetu.- daj znać - sam bym chętnie to sobie to aktywował
![]()
Tylko, że ja nie mam NAVI, więc obstawiam, że informacja z ograniczeniem będzie u mnie występować.