A jak z waszego doswiadczenia wynika: ile upływa od startu produkcji do odbioru?
Ja auta przed kontraktowego nie dostałem (pewnie dlatego, że nie zapytałem) myślicie, że przy takim długim czasie oczekiwania dam rade coś jeszcze wyciągnąc od Dilera?
Jak widzę jesteś z Opola.Zamawiałeś u Lellka?dp83 pisze: ↑02 lut 2019, 20:22No ja czekam na Atece juz prawie jak na Porsche czy jakieś Lamboale najważniejsze, że w najbliższym tygodniu start produkcji
A jak z waszego doswiadczenia wynika: ile upływa od startu produkcji do odbioru?
Ja auta przed kontraktowego nie dostałem (pewnie dlatego, że nie zapytałem) myślicie, że przy takim długim czasie oczekiwania dam rade coś jeszcze wyciągnąc od Dilera?
Tak u Lellkadario37 pisze: ↑02 lut 2019, 23:06Jak widzę jesteś z Opola.Zamawiałeś u Lellka?dp83 pisze: ↑02 lut 2019, 20:22No ja czekam na Atece juz prawie jak na Porsche czy jakieś Lamboale najważniejsze, że w najbliższym tygodniu start produkcji
w moim przypadku wyprodukowane 10.09, u importera w Poznaniu 2.10 dotarło do salonu 5.10.
Gdzie przenoszą produkcję?
Plany owszem są ale do tego to jeszcze daleka droga
@thecichy Twoja Ateca jak i pozostałe MY19 będą jednak nadal z Czech