Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
- Endrju
- Moderator
- Endrju
- Moderator
-
Andrzej8
- Samochód: Skoda Rapid
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
Witam,
właśnie zdecydowałem się na zakup Seata Ateca. Obejrzałem Opla Grandland, Citroena C5 AirCross, renówkę (Koleosa i kadjara) i Skodę Karoq. No i zdecydowałem się na Atecę. Silnik diesel 2,0, wersja Excelance, myślę, że ze wszystkimi bajerami (poza skórą - bo tej nie znoszę). Za tydzień mam podpisać zamówienie. Możecie jeszcze coś mi doradzić (wziąłem pakiet Comfort, wirtualny kokpit, hak elektryczny - potrzebuję, ładowarkę indukcyjną, zapas, podwójną podlogę. Jakby ktoś mi podpowiedział, co jeszcze, to byłbym wdzięczny. Np. odnośnie pakietu serwisowego. 5.500 za 5 lat to szału nie ma. Ale czy warto?
Pozdrawiam
Andrzej
właśnie zdecydowałem się na zakup Seata Ateca. Obejrzałem Opla Grandland, Citroena C5 AirCross, renówkę (Koleosa i kadjara) i Skodę Karoq. No i zdecydowałem się na Atecę. Silnik diesel 2,0, wersja Excelance, myślę, że ze wszystkimi bajerami (poza skórą - bo tej nie znoszę). Za tydzień mam podpisać zamówienie. Możecie jeszcze coś mi doradzić (wziąłem pakiet Comfort, wirtualny kokpit, hak elektryczny - potrzebuję, ładowarkę indukcyjną, zapas, podwójną podlogę. Jakby ktoś mi podpowiedział, co jeszcze, to byłbym wdzięczny. Np. odnośnie pakietu serwisowego. 5.500 za 5 lat to szału nie ma. Ale czy warto?
Pozdrawiam
Andrzej
-
Kuchar
- Samochód: inne
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Cześć, pomyślałbym nad alarmem, kamerami 360 i oczywiście pakiet wspomagania jazdy - przydatne bajery a i tak już bierzesz wersję gdzie nie będzie jakoś "tanio".
- thecichy
- Samochód: Seat Ateca FR 2.0 TSI
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 24 razy
... chyba nie warto
Brałeś pod uwagę grupę PSA, więc jest duże prawdropodobieństwo, że jednym z priorytetów jest dla Ciebie duży komfort jazdy. Jeżeli tak jest, pomyślałbym na Twoim miejscu jeszcze o DCC.
-
Orajo
- Samochód: Seat Ateca Xcellence 1.5 TSI DSG7
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Witam serdecznie.
Od prawie dwóch tygodni szczęśliwy użytkownik Ateki Xcellence 1.5 TSI DSG7 Rodium Gray 2019r. Pozdrawiam serdecznie!
Od prawie dwóch tygodni szczęśliwy użytkownik Ateki Xcellence 1.5 TSI DSG7 Rodium Gray 2019r. Pozdrawiam serdecznie!
- Endrju
- Moderator