Innych kierownikow regionu znalazlem na LinkedIn, ale tego jakos nie moge
(nie bardzo wiedzialem w ktorym dziale wrzucic ten temat, bo nie pasowal do zadnego... wiec jest tutaj)
Jakoś nie każdy pisze że, 1.5 dsg jest bublem, bo ja z nim problemu nie mam i o tym pisałem.Luk4as pisze:Teo jesli zlodziej sprzedaje Ci cos to mowi ze to jest kradzione ? Nie ! Mowi ze to legalne ...
Ktory dealer przyzna Ci sie ze sprzedaje bubel ? Toz to afera na cala Polske i salon idzie do zamkniecia.
Od momentu jak tylko bylo wiadomo ze wchodzi nowy silnik 1.5 pisalem ze to bedzie bubel. Cieszylem sie ze zdazylem na 1.4. Pisalem.ze 1.5 moze bedzie dobry za w moze za 3 lata ale nie teraz.
Ty miales info ze 1.5 to bubel a mimo to uwierzyles dilerowi. 10 na 10 osob na forum pisze - to bubel a Ty wierzysz dilerowo ?
Ostatnio ktos pytal czy wziac 1.5 dsg czy dolozyc do 2.0. Kazdy pisze ze 1.5 dsg to tez bubel tylko poprzez brak noznego sprzegla a automatyczne wada ta jest zamaskowana ... wiec jesli ktos nadal zastanawia sie czy warto wziac 1.5 .... to co ja poradze.
Ja jezdzs skoda octavia 1.9 dsg 105 km i to jest mul. Jak wsiadam do ateca 1.4 dsg 150 to czuje sie jak w bolidzie F1. Skode zaraz bede zmieniac na leona st albo octavie kombi oczywiscie te nowe budy 2020 i niestety nie 150 konne bo akurat tyle by mi wystarczylo ale musze wziavc te 2.0 z 190 zeby nie bylo bubla ...