Frodo pisze: ↑04 paź 2019, 9:12
Dzięki, zastanawiałem się co to za czarna magia mocowanie listwy na rozpuszczalnik i primer!
Swoją drogą nie dołączenie tego co potrzeba do montażu listwy za >1000 zł to chyba lekka przesada...
Zdecydowanie masz rację, tym bardziej, że zużycie primera jest znikome, ok.1 mi na listwę, ale z drugiej strony nigdy nie należy pomijać użycia primera (niektórych właśnie cena odstrasza), bo to jest właśnie ta magia trwałości przyklejonych profesjonalnie elementów ozdobnych. Tyle tylko, że SEAT przegina zalecając konieczność nabycia całej puszki...
Co ciekawe zamawiając ramkę przedniego grilla przed odbiorem samochodu, płaciłem tylko za sam element. Rozpuszczalnik, primer i montaż gratis

. Kilka tygodni po odbiorze auta, chciałem domówić jeszcze listwy boczne...i tu już serwis widział konieczność zamówienia obu puszek i opłaty za montaż

. Grzecznie więc podziękowałem i zrobiłem sam. Dręczy mnie jednak myśl: co serwis robi z puszkami po kolejnych klientach, bo nie zwracają ich !!! Może tylko się płaci, a oni jadą jedną puszką ze 200 aut, bo ja na 8 elementów zużyłem ok 6 ml !!!
...Spieszmy się kochać diesel'e, tak szybko odchodzą...