Ocena Dealera Seata
-
Kuchar
- Samochód: inne
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
Re: Ocena Dealera Seata
Dlatego się śmieje, bo jesteś strasznie niezdecydowanym klientem.
Szczerze mówiąc nie wiem czy istnieje salon samochodowy, który spełni twoje oczekiwania...
W przypadku zakupu samochodu czego oczekujesz?
Wszędzie dostaniesz to samo, pytanie tylko za ile..
-
Teo
- Samochód: 2.0 TSI
- Podziękował: 50 razy
- Otrzymał podziękowań: 22 razy
1, Klientem jestem bardzo zdecydowanym, z konkretna konfiguracja od ponad roku.
2. Oczekiwania spelnil juz salon w ktorym kupilem swoją pierwszą Atekę. Egzemplarz nie spelnil oczekiwan, dlatego go zwrocilem. Poszukaj filmu ktory opublikowalem - jak mi skakala wskazowka od obrotomierza i nie wracajmy do tematu.
3. Od salonu (od sprzedawcy) oczekuje zyczliwosci, cierpliwosci, szczerosci i braku nachalnosci.
4. Kwestii ceny nie ma w moim przypadku. Po prostu to przyjmij, nie bede tlumaczyc.
Bylbym zobowiazany, gdybysmy trzymali sie tematu - tj. oceny dealerow. Jesli ktos zna warszawskich oraz tego z Kalisza, bede wdzieczny za informacje
-
Kuchar
- Samochód: inne
- Podziękował: 15 razy
- Otrzymał podziękowań: 29 razy
W takim razie kup tam gdzie kupiłeś pierwszą, chyba, że limit cierpliwości co do twojej osoby został tam już wyczerpanyTeo pisze: ↑25 kwie 2020, 18:051, Klientem jestem bardzo zdecydowanym, z konkretna konfiguracja od ponad roku.
2. Oczekiwania spelnil juz salon w ktorym kupilem swoją pierwszą Atekę. Egzemplarz nie spelnil oczekiwan, dlatego go zwrocilem. Poszukaj filmu ktory opublikowalem - jak mi skakala wskazowka od obrotomierza i nie wracajmy do tematu.
3. Od salonu (od sprzedawcy) oczekuje zyczliwosci, cierpliwosci, szczerosci i braku nachalnosci.
4. Kwestii ceny nie ma w moim przypadku. Po prostu to przyjmij, nie bede tlumaczyc.
Bylbym zobowiazany, gdybysmy trzymali sie tematu - tj. oceny dealerow. Jesli ktos zna warszawskich oraz tego z Kalisza, bede wdzieczny za informacje![]()
-
Teo
Swietnie, dziekuje za kolejną rade nie na temat.
Jak ktos bedzie mial jakies informacje o warszawskich dealerach lub o tym w kaliszu - dajcie prosze znac
Jak ktos bedzie mial jakies informacje o warszawskich dealerach lub o tym w kaliszu - dajcie prosze znac
-
Teo
No coz... ewidentnie zrobilem z siebie idiote, a dokladniej niechcacy ktos zrobil idiote ze mnie... Kalisz oczywiscie tez nie ma dealera tylko serwis... :/ Musze chyba to wszystko jeszcze raz porzadnie ustalic, a pewnie kilkanascie postow wyzej beda do skasowania, bo wprowadzaja tylko bezsensowny zamet na wątku, bo usilne pytanie o opinie nt. delaerow ktorzy nie istnieja jest dosc glupie przyznacie :/
- Eleonor
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG 2020 Rodium Grey
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 61 razy
- paprotek
- Samochód: Ateca FR 2.0 TSI
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Teo, polecam Euromotor na Kransnobrodzkiej. Poszukaj sobie, bo gdzieś pisałem opinie. I jako dealer, i jako gwarant, i jako serwis nie mam im nic do zarzucenia. Zawsze pełna kultura i pro podejście. Ostatnio na serwisie (w zeszłym roku) dali mi w czasie oczekiwania na mój pojazd, pojeździć Tarraco, jednego dnia dieslem, kolejnego benzyna... Jak kupowałem, to raczej należałem do klientów męczących i też zawsze z pełnym zrozumieniem. Polecam.
Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka
-
Grzadq
- Samochód: Seat Ateca 2.0 TSI
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 23 razy
Promoto Katowice bezproblemowo, kontaktowi, wszystko do dogadania, dobry rabat, generalnie jestem zadowolony.
Ateca 2.0 TSI 4Drive 190 HP, a będzie więcej 
-
chrapek
- Samochód: Ateca 2.0TSI
- Podziękował: 4 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Jaki dostałes rabat i przy jakiej cenie samochodu jeśli można wiedziec?
Również polecam Pro-moto. Chociaż przyznam szczerze, nie targowałem się jakoś bardzo
Natomiast nie polecam Lelek w Gliwicach, sprzedawca próbował mi wmówić, ze jako iż zamawiam pod koniec roku, ceny beda się zmieniać i bede musiał zapłacić 4k więcej, ale on daje mi taki rabat ze oni prawie na tym nic nie zarabiają (
EDIT:
Natomiast juz widziałem dwie złe opinie o serwisie Promoto. Ktoś wie coś więcej i może przybliżyć temat? Szykuje mi sie malowanie dzwi, po szkodzie parkingowej, chciałem do nich jechać, ale sam juz nie wiem.