Takie felgi w aso kosztują x2.piotrzet pisze:Tzn w jakich? Uważasz, że to tanio? A co będziesz jeździł bez opon?
Pozdrawiam,
Grzegorz
Takie felgi w aso kosztują x2.piotrzet pisze:Tzn w jakich? Uważasz, że to tanio? A co będziesz jeździł bez opon?
Hehe chyba miałeś rację 300km na liczniku a kufer brudny jak po 2000.
Co prawda auta nie konfigurowałem, bo z placu. Ale być może sprzedaliby za tą kwotę kupując nowe. Nie wiedziałem, że w konfigurtorze była taka opcja. Tak, czy siak, już po ptakach.
No to mamy podobnie. Opony i felgi są auto w sobotę odbieram.vioox pisze:https://allegro.pl/oferta/alufelgi-seat ... e=facebook
Ja kupiłem te za 1290zl wydaje mi się ze srebrne lepiej pasują do białego...
Jeszcze auta nie mam a felgi juz idą...
Na to debica frigo HP2 z rantem ochronnym...
Powinno być dobrze
A może spróbować ten nowy podpis dać w jednej linijce, jeden za drugim, a lekko zmodyfikowany (skrócony) stary (reklamy) w drugiej ? To rozumiem, że oprogramowanie form nie pozwala na więcej jak dwie linijki i nie da się tego zmodyfikować ?Endrju pisze: ↑07 gru 2020, 0:09No dobrze że czuwacie.Misiek pisze: ↑06 gru 2020, 21:07To jak już tak dobrze Szanownemu Administratorowi idzie poprawianie, to może przy okazji warto byłoby poprawić także i "Xpirence" w podpisie po modyfikacji. A poza tym może także i z powrotem dodać reklamy wlepek i ramek pod tablice rejestracyjne, bo widzę że przy okazji zniknęły ?
Coś pomyślę bo tak jak było się nie mieści.