Szybkie ? - szybkie odpowiedzi !
-
Grzadq
- Samochód: Seat Ateca 2.0 TSI
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 23 razy
Re: Szybkie ? - szybkie odpowiedzi !
Przy takiej pogodzie, rewelacja. Jechałem dzisiaj ośką i ateczką z haldexem, różnica to kosmos.
Jedyny minus jest taki, że mocno kusi żeby depnąć mocniej, a jak wiadomo hamowanie jest dokładnie takie samo dla obu, więc można się "przejechać"
Jedyny minus jest taki, że mocno kusi żeby depnąć mocniej, a jak wiadomo hamowanie jest dokładnie takie samo dla obu, więc można się "przejechać"
Ateca 2.0 TSI 4Drive 190 HP, a będzie więcej 
-
vioox
- Samochód: 308 SW --> ateca
- Podziękował: 14 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
Dokładnie... szkoda ze taka duża jest doplata ale po niecałych 2 miesiacach użytkowania stwierdzam że auto super ale jak bym miał 4x4to czul bym się pewniej w zimowych warunkach... nie żebym teraz nie dawal rady bo nie.. zawsze jeździłem oska i jestem przyzwyczajony. Bardziej by mnie bolało upokorzenie jak bym się gdzieś mial zakopać pod biedronka... i spojrzenie innych kierowców "patsz Janina takiego sufa ma a siem zakopal"Kuchar pisze:Moje zdanie jest takie; każdy SUV powinien mieć 4x4.
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
- Ocena: 4.76%
- Walt
- Samochód: Seat Ateca 2.0TSI Xperience
- Podziękował: 16 razy
- Otrzymał podziękowań: 11 razy
Przy gwałtownym przyspieszeniu na śliskiej nawierzchni czuję jak się tył załącza. Ale ja też słyszę jak DSG świszcze na 3 biegu więc może przewrażliwiony jestem
Była 1,4TSI Xcellence.
Jest 2.0TSI Xperience.
Jest 2.0TSI Xperience.
-
juby466
- Samochód: Ford Focus
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Mam pytanie czy po zatrzymaniu się na autoholdzie i po otwarciu guziorem na konsoli środkowej bagażnika elektrycznego powinienem mieć również możliwość jego zamknięcia tym samym przyciskiem? Wydaje mi się że zapisy instrukcji jasno to potwierdzają, ale jak wyjeżdżam z firmy i ochrona sprawdza bagażnik to jak nie naciśnie guzika na klapie to muszę wysiadać i sam to robie bo naciśnięcie guzika nic nie daje. Czy ewentualnie rodzaj przełożenia skrzyni może blokować możliwość zamykania bagażnika guzikiem z konsoli?
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
-
combayn
- Samochód: Ateca 1.4 Xcellence DSG
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Nie da się, już zostaje na manualu
Chyba przy kolejnym zatrzymaniu wraca do automatu albo po prostu przełącz skrzynię na manual i z powrotem.
Ateca 1.4 Xcellence DSG, Samoa Orange