Infolinia też jest. Screen

Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka

U mnie wyglada to bardzo podobnie. Oczywiscie jest to widoczne, ale to kwestia przyzwyczajenia (wyglada jak maly brud na szybieGrzadq pisze: ↑08 mar 2021, 21:46Tak było przed (widok od zewnątrz):
Tak jest po, widok od wewnątrz ogólny oraz z wyostrzeniem pola ostrości:
Oraz od zewnątrz:
Puenta? Widać, trochę mi to przeszkadza, ale dla takiego jednego odprysku wymiana całej szyby, kalibracja kamery, kopanie się z leasingami, serwisem ... W moim przypadku nie było warto. Ale efekt końcowy jest taki sobie, co zrobić...
Jak będę miał kolejne odpryski to jest wysoka szansa wymiany szyby...![]()
Jeżeli dopłata do Climacoat według cennika, to ponad 1500 zł, a szyby chodzą od 2000, to spokojnie można liczyć na nawet ze 4000. Plus wymiana.
Nigdy nie byłem dobry z matematyki, ale 3100 za szybę plus 600 za montaż, to tylko trochę ponad 4500 brutto, więc czy te "drobne akcesoria" kosztują pozostałe około 800 zł, czy systemowy kalkulator się popsuł ?vioox pisze: ↑09 mar 2021, 15:30No i zgłoszone wymiana za tydzień...
Jak by ktoś chciał wymienic sobie szybe w aso to musi naszykować 5344zl brutto...
Ale myślę że zrobia to zgodnie ze sztuka...
Niby sama szyba 3100zl do tego jakies akcesoria do wymiany jakies linki tnące itd... kalibracja i montaz niby 600 netto
Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka