Przegląd serwisowy - koszty
-
Rafiner
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI DSG FR
- Podziękował: 121 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Re: Przegląd serwisowy - koszty
Bo była, ale nie sądziłem, że to było widać, podpis był o Atece. Zmieniłem.
Ateca 1.5 tsi DSG, Radium Grey, wersja FR + extrasy. Eko-pierdoly powyłączane i LPG KME zalozone. 
-
OnlineMisiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2504 razy
Było widać, zawsze i wszędzie, dla każdego, bez względu na : czy zarejestrowany, czy nie, czy zalogowany, czy nie, czy na komputerze, czy na smartfonie, czy na tablecie.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
-
JACA
- Samochód: Ateca 2.0 TSI FR DSG 4drive
- Podziękował: 321 razy
- Otrzymał podziękowań: 100 razy
-
Rafiner
Ok, dzisiaj przyszła faktura z VW za pakiet.
999,01 zł termin do 23 grudnia, ale zapłaciłem od razu.
Udało się wam załapać na ten pakiet ? Moja faktura to 726 w listopadzie za pakiet. Trochę tego sprzedali.
999,01 zł termin do 23 grudnia, ale zapłaciłem od razu.
Udało się wam załapać na ten pakiet ? Moja faktura to 726 w listopadzie za pakiet. Trochę tego sprzedali.
Ateca 1.5 tsi DSG, Radium Grey, wersja FR + extrasy. Eko-pierdoly powyłączane i LPG KME zalozone. 
-
geranium
- Samochód: SEAT ATECA 1.5 DSG
- Podziękował: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 44 razy
w Skodzie też były za 999 więc 726 czy to tak dużo?
ciekawe ile z tych zakupionych to niefart?
-
Rafiner
Fakt, jak obsługują całą VAG to może i nie dużo.
Co znaczy niefart ? że z normalną ceną ?
U mnie kolega był w piątek na serwisie, dał 1100 zł, a w poniedziałek dali promo na pakiet. Lekko był zły. Ja miałem szczęście, bo zamierzałem kupić za 2280 zł.
Co znaczy niefart ? że z normalną ceną ?
U mnie kolega był w piątek na serwisie, dał 1100 zł, a w poniedziałek dali promo na pakiet. Lekko był zły. Ja miałem szczęście, bo zamierzałem kupić za 2280 zł.
-
Rafiner
Przy zakupie nowego pewnie dostałeś tak tanio. Tu jest mowa dla auta używanego.
Ponadto, pakiet na 4 lata dla nowego przy przebiegach do 15 tys rocznie jest bezużyteczny pierwsze dwa lata, bo praktycznie nic nie robisz. Oni to sobie skalkulowali.
Dopiero w 2 roku, 3 i 4 skorzystasz, czyli tak jak ten.
Poza tym, pakiet za 999 zł praktycznie w cenie przeglądu na 2 lata, jest bardzo dobrą opcją dla tych co nie trafili na promo przy zakupie nowego.
Ponadto, pakiet na 4 lata dla nowego przy przebiegach do 15 tys rocznie jest bezużyteczny pierwsze dwa lata, bo praktycznie nic nie robisz. Oni to sobie skalkulowali.
Dopiero w 2 roku, 3 i 4 skorzystasz, czyli tak jak ten.
Poza tym, pakiet za 999 zł praktycznie w cenie przeglądu na 2 lata, jest bardzo dobrą opcją dla tych co nie trafili na promo przy zakupie nowego.
-
Luk4as
- Samochód: Skoda
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
Rafiner chcialem pobudzic do dyskusji.
Tak dali super promocje przy zakupiem. W kwietniu mo sie konczy wiec jeszcze olej i swiece wymienie. A za rok na BW wrzuce kolejny pakiet na 2lata/40 tys chyba ze beda sie pojawiac inne promocje na pakiety.
Co wazne nie ma sensu go brac po zakonczeniu tego tylko poczekac z rok i startowac blizej kolejnego przegladu
Tak dali super promocje przy zakupiem. W kwietniu mo sie konczy wiec jeszcze olej i swiece wymienie. A za rok na BW wrzuce kolejny pakiet na 2lata/40 tys chyba ze beda sie pojawiac inne promocje na pakiety.
Co wazne nie ma sensu go brac po zakonczeniu tego tylko poczekac z rok i startowac blizej kolejnego przegladu