retuk pisze: ↑19 lut 2022, 12:26
Dziękuję za odpowiedzi.
Nie napisałem tego na początku ale przed założeniem tego tematu szukałem tej części w internetach i dostępne były tylko całe zderzaki (300-600zł) albo oryginał za 600zł

Liczyłem, że ktoś na forum akurat będzie miał takie logo seata na zbyciu
Najprawdopodobniej skończy się tak jak napisał sailor tj. zamocowanie logo na taśmie.
Jeżeli nie znajdziesz kawałka jakiejś dobrej, na przykład renomowanej 3M, taśmy, to polecam taką tanią, czarną, piankową taśmę z Leroya. U nas koledzy do montaży takiej używają od lat i jeszcze nigdy nic się nie odkleiło, a czasami szerokie korytka montażowe trochę ważą w kilkoma grubymi kablami w środku. Jak będziesz chciał, to w poniedziałek mogę sprawdzić w firmie konkretnie jaki to typ, model i firma. Dlatego piszę o czarnej, bo mają także i białą, i to jest niebo, a ziemia - ta czarna nawet po kilkukrotnym odklejaniu (jeżeli się nie porwie podczas odklejania !) trzyma tak samo mocno, a ta biała już nawet i po pierwszym ledwo, ledwo. Kupisz kilkumetrową rolkę za chyba kilka złotych, podkleisz na wszelki wypadek co najmniej na trzech, czterech paskach i będzie lepiej trzymało niż na fabrycznych zatrzaskach.