Nie ma trzeba by sprawdzić czy da się tak zakodować. Bo chyba audi ma taki bajer, jak się gasi silnik to fotel 5cm odjeżdża do tyłu a jak włączasz zapłon to się przysuwa.cysiek pisze: ↑03 lip 2022, 20:46To rozumiem ale chodzi mi o opcję tego typu: ustawiam fotel pod siebie, kończę jazdę. Parkuję auto i chciałbym aby fotel odjechał od kierownicy, a później jak wsiądę to sobie kliknę numer ze swoim ustawieniem i się ustawi po mojemu.
Szybkie ? - szybkie odpowiedzi !
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
Re: Szybkie ? - szybkie odpowiedzi !
-
OnlineMisiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2504 razy
To spróbuj taki myk, że na przykład pod jedynką ustaw sobie fotel do jazdy, pod dwójką dla żony, a pod trójką tak samo jak do jazdy, tyle że odsunięty tak jak Ci pasuje. Poza tym, jeżeli takie rozwiązanie na dłuższą metę Cię nie usatysfakcjonuje, proponuję napisać priv do kolegi Eldara, on profesjonalnie zajmuje się kodowaniem, także zdalnym i może wie o tym, że jest takie ułatwienie i Ci to zrobi.cysiek pisze: ↑03 lip 2022, 20:46To rozumiem ale chodzi mi o opcję tego typu: ustawiam fotel pod siebie, kończę jazdę. Parkuję auto i chciałbym aby fotel odjechał od kierownicy, a później jak wsiądę to sobie kliknę numer ze swoim ustawieniem i się ustawi po mojemu.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
-
cysiek
- Samochód: Ateca 1.5 FR DSG
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Właśnie taki sposób wchodzi ale równie dobrze można tylko odsunąć zamiast trzymać nr.3Misiek pisze: ↑04 lip 2022, 0:22To spróbuj taki myk, że na przykład pod jedynką ustaw sobie fotel do jazdy, pod dwójką dla żony, a pod trójką tak samo jak do jazdy, tyle że odsunięty tak jak Ci pasuje. Poza tym, jeżeli takie rozwiązanie na dłuższą metę Cię nie usatysfakcjonuje, proponuję napisać priv do kolegi Eldara, on profesjonalnie zajmuje się kodowaniem, także zdalnym i może wie o tym, że jest takie ułatwienie i Ci to zrobi.
-
cysiek
- Samochód: Ateca 1.5 FR DSG
- Otrzymał podziękowań: 3 razy
Czy ktoś może mi powiedzieć co oznacza ta ikonka ?

upload gif
Jest widoczna zaraz po włączeniu samochodu ale później znika. W instrukcji nie natknąłem się nigdzie na wyjaśnienie.

upload gif
Jest widoczna zaraz po włączeniu samochodu ale później znika. W instrukcji nie natknąłem się nigdzie na wyjaśnienie.
-
Graco_46
- Samochód: Ateca FL FR 1.5 TSI DSG
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
cysiek pisze: ↑09 lip 2022, 22:10Czy ktoś może mi powiedzieć co oznacza ta ikonka ?
upload gif

- rybsko
- Samochód: Ateca FR TSI 2.0 FL
- Podziękował: 63 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
Czy da się jakoś wyłączyć lub zmienić wyciszanie audio kiedy przychodzą wiadomości (na przykład Whatsapp) na CarPlay?
Mam wrażenie, że raz na to ustawienie trafiłem, wczoraj szukałem ze 20 minut i klops...
Mam wrażenie, że raz na to ustawienie trafiłem, wczoraj szukałem ze 20 minut i klops...
-
Kubawojcik
- Samochód: Ateca
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
- rybsko
- Samochód: Ateca FR TSI 2.0 FL
- Podziękował: 63 razy
- Otrzymał podziękowań: 82 razy
Ale to iPhone gra... Np. leci muzyka na Spotify, a w tle działają różne aplikacje typu whatsapp czy wiadomości.
Nie chcę stracić możliwości odbierania telefonów itp.
Nie chcę stracić możliwości odbierania telefonów itp.
- Lava
- Samochód: Seat ateca, 2.0 tsi 190 km, lava blue
- Podziękował: 32 razy
- Otrzymał podziękowań: 69 razy
Witam. Po ilu km zrobić wymianę oleju w skrzyni dsg dq381? W tym momencie mam 43k zrobione.
2.0 tsi 190km,
Sąd sądem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie 
-
MiguelSedinum
- Samochód: Ateca FR 2.0 2022
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
Ustaw sobie tryb skupienia, tutaj masz link do opisu jak to skonfigurować:
https://support.apple.com/pl-pl/HT212608