Teraz będziemy się zapoznawali
Po przeczytaniu tego wątku, czas oczekiwania 5 miesięcy oceniam jako całkiem niezły.
Po 5 miesiącachMrNobody pisze: ↑30 sie 2022, 23:23Stało się! Po 5-ciu miesiącach oczekiwania odebrałem dziś swoją Atecę (Style, 1.5 DSG, pakiet Comfort + pakiet bezpieczeństwa XL, ładowarka indukcyjna, oświetlenie ambient plus jakieś pierdoły).
Teraz będziemy się zapoznawali
Po przeczytaniu tego wątku, czas oczekiwania 5 miesięcy oceniam jako całkiem niezły.
Dzięki za pamięć i zainteresowanie, ale niestety właśnie dzisiaj z rana miałem bardzo niemiły telefon. Niestety podczas przygotowywania samochodu do sprzedaży okazało się, że gdzieś po drodze "zagubiła" się jedna z bardzo dla mnie ważnych opcji i dealer będzie zamawiał jeszcze jeden, tym razem już z nią. Niestety jak to w życiu bywa, jest kolejny jeszcze jeden zonk, bo jak pewnie pamiętasz aktualnie czasowo do odwołania niedostępny jest pakiet asystentów XL, z powodu chyba braków tym razem czujników radarowych (Side Assist, Precrash Assist, wspomaganie cofania), który także bardzo chcę mieć, będę więc musiał jeszcze dodatkowo poczekać nieokreśloną bliżej ilość czasu na jego pojawienie się. Była także propozycja (poza korektą na wartość tej szyby) dodatkowego rabatu, ale nie satysfakcjonuje mnie ona bez względu na wysokość w związku z tym, że samochód ten kupuję na lata, naście lat, i że będzie to mój ostatni (wiek), chciałbym więc żeby jednak miał dokładnie WSZYSTKO co chcę i potrzebuję, a aż tak bardzo mi się z nim nie śpieszy i czym jeździć mam, więc wybrałem tą możliwość. Także niestety jeszcze trochę sobie poczekam i pomarzę.