Dywaniki są na oko podobnego typu co prezentowane wcześniej i chwalone Rezaw Plast. Moje spostrzeżenia:
-dywaniki są wykonane z czegoś pomiędzy gumą, a tworzywem, dopasowują się pod własnym ciężarem (po wyjęcie ze zrolowanego opakowania same się "rozpłaszczyły") i jednocześnie zachowają trochę sztywności np przy wyjmowaniu w celu opróżnienia
- dopasowanie jest bardzo dobre, a wygląd bardzo fajny jak na gumowe dywaniki.
- przednie dywaniki są nieco dłuższe niż konkurencja - mają dodatkową "zatoczkę" zachodzącą głębiej pod fotele.
- na przednich dywanikach od razu zamontowane są kółeczka do stoperów idealnie pasujące do fabrycznych bolców
- z prawym tylnym dywanikiem zintegrowana jest osłona tunelu - to tylko taka "nakładka", nie jest ściśle doapsowana ani nie zasłania całego tunelu, ale lepsze coś takiego niż nic
- najmniej podoba mi się miejsce przy osłonie podstopnicy, sama osłona podstopnicy układa się nieco za bardzo w stronę pedałów (może spróbuję ją czymś podkleić) - pokazałem to na oddzielnym zdjęciu.
Dam znać, jak trochę dłużej pojeżdżę, jakie mam spostrzeżenia. Poniżej kilka zdjeć.