Btw. U mnie fotelik dla starszaka mieści się pod poniesionym na maksa zagłówkiem nie kolidując z zagłówkiem/oparciem fotelika.

Z tego co kojarzę z wpisów innych forumowiczów to już chyba tego nie robią.Mario26 pisze: ↑25 kwie 2024, 14:43Dzień dobry wszystkim.
Czyy jest mi ktoś w stanie powiedzieć czy Seat zrezygnował z wklejania w bagazniku tzw. wlepki /kody wyposazenia, typ silnika itp./?
Bo nigdzie nie mogę jej znaleźć, a na moje pytanie o to w serwisie dostałem odpowiedź że teraz nie wklejają.
Troche to dziwne. Auto z 2023r.
Może to ktoś zweryfikować?
Będę wdzięczny.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Dziękuję za informację.flash pisze:Z tego co kojarzę z wpisów innych forumowiczów to już chyba tego nie robią.Mario26 pisze: ↑25 kwie 2024, 14:43Dzień dobry wszystkim.
Czyy jest mi ktoś w stanie powiedzieć czy Seat zrezygnował z wklejania w bagazniku tzw. wlepki /kody wyposazenia, typ silnika itp./?
Bo nigdzie nie mogę jej znaleźć, a na moje pytanie o to w serwisie dostałem odpowiedź że teraz nie wklejają.
Troche to dziwne. Auto z 2023r.
Może to ktoś zweryfikować?
Będę wdzięczny.
Wysłane z mojego SM-S906B przy użyciu Tapatalka
Sprawdź etykietę na akumulatorze, będzie na pewno napis EFB lub AGM i będziesz wiedział...Co masz na myśli "zwykły prostownik", sprecyzuj. Jeśli AGM, to najlepiej ładowarka z elektroniką i wyborem trybów, to uchroni akumulator przed przeładowaniem i wysuszeniem elektrolitu.Malootki pisze: ↑02 maja 2024, 15:47Hej, robię tylko krótkie trasy takie po 10 km. Ostatnio 3 razy miałem komunikat usterka systemu start stop, później zapalił się check. Błędy o wypadaniu zapłonu na trzech cylindrach i różne inne. Ost, skasowała się godzina i dzienny przebieg km. Możliwe że to wszystko wina akumulatora? Ma 3,5roku.
Drugie pytanie. Czy można go podładować zwykłym prostownikiem? Po podejrzewam że akumulator to AGM ale nie mam pewności.
Dzięki, widzę że jest EFB. Co do prostownika bardziej chodziło mi czy do AGM potrzebny jakiś specjalny,bo gdzieś kiedyś jakiś wpis taki widziałemsailor 88 pisze: ↑02 maja 2024, 19:07Sprawdź etykietę na akumulatorze, będzie na pewno napis EFB lub AGM i będziesz wiedział...Co masz na myśli "zwykły prostownik", sprecyzuj. Jeśli AGM, to najlepiej ładowarka z elektroniką i wyborem trybów, to uchroni akumulator przed przeładowaniem i wysuszeniem elektrolitu.Malootki pisze: ↑02 maja 2024, 15:47Hej, robię tylko krótkie trasy takie po 10 km. Ostatnio 3 razy miałem komunikat usterka systemu start stop, później zapalił się check. Błędy o wypadaniu zapłonu na trzech cylindrach i różne inne. Ost, skasowała się godzina i dzienny przebieg km. Możliwe że to wszystko wina akumulatora? Ma 3,5roku.
Drugie pytanie. Czy można go podładować zwykłym prostownikiem? Po podejrzewam że akumulator to AGM ale nie mam pewności.