Właśnie z nimi koresponduję od maja. Napisz też, im więcej zgłoszeń tym lepiej
Seat connect.
-
Adam9966
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI 2024
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: Seat connect.
Witam.
Mam właśnie taki sam problem co użytkownicy w ostatnich postach, że sam włącza się tryb incognito i Seat Connect nie działa.
Co do pomocy ze strony serwisu to jest poniżej poziomu temat Seat Connecta to" zgniłe jajo".
Auto mam 2 tyg.
Jakby coś się okazało o co chodzi dajcie znać, ja też się odezwę jak się czegoś dowiem oczywiście.
Mam właśnie taki sam problem co użytkownicy w ostatnich postach, że sam włącza się tryb incognito i Seat Connect nie działa.
Co do pomocy ze strony serwisu to jest poniżej poziomu temat Seat Connecta to" zgniłe jajo".
Auto mam 2 tyg.
Jakby coś się okazało o co chodzi dajcie znać, ja też się odezwę jak się czegoś dowiem oczywiście.
-
Kubawojcik
- Samochód: Ateca
- Podziękował: 8 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
Jak miałem jakieś problemy z connectem na poczatku posiadania Ateci to pomagało przywrócenie do ustawień fabrycznych i poniwne logowanie. Odpukac juz ze 2 lata działa bez problemow.
-
Adam9966
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI 2024
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
A musiałeś wtedy przechodzić całą procedurę przez akceptacji przez pracowników Seata czy wszystko z poziomu infoteimentu auta i smartfona?Kubawojcik pisze: ↑28 sie 2024, 22:28Jak miałem jakieś problemy z connectem na poczatku posiadania Ateci to pomagało przywrócenie do ustawień fabrycznych i poniwne logowanie. Odpukac juz ze 2 lata działa bez problemow.
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
-
Skylla
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI DSG 2024
- Podziękował: 20 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Akurat to Info działa bardzo dobrze i płynnie, np. nie rozłącza Android auto bezprzewodowego, itp. Jedyny problem u mnie to nie przekazywanie danych liczbowych do aplikacji. Nie jest to specjalnie ważna funkcja, ale wkurza. Najwyraźniej testowali te swoje apki tylko na 9,2 cala amatorzy.
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy