Co to ma do tematu oleju? Po raz kolejny przypominasz temat, w którym w kilku rzucaliście wyzwiskami? Wy możecie, jak władza? Kilka postów wyżej świeży przykład. Tego już nie pamiętasz? Kolejna analogia do władzy, dziwnie wybiórcza pamięć. To było w porządku, spoko, takie wychowanie, stąd w tym kraju jest jak jest. Ja nikogo nie wyzywałem i nikomu nie ubliżałem, w przeciwieństwie do między innym Ciebie.Misiek pisze: ↑22 paź 2024, 1:21I jeszcze jak pamiętam wielokrotnie to przypominał, a kiedyś wręcz straszył. Ale nie, on woli atakować ludzi, krytykować i hejtować, a jak dobrze pamiętam, to kiedyś po pamiętnej chryi obiecał, że już więcej tu nie wróci, bo nikt nie chce uszanować i docenić jego wielkiego wkładu "merytorycznego". Więc dodatkowo jest całkowicie niewiarogodny w swoich obietnicach bez pokrycia.
Już nie będę przypominał, że wtedy miałem rację z tym GPF w 2.0, którego właścicielka nie chciała przegonić, bo "nie będzie niewolnikiem samochodu", bo sobie to coś kupiła do miasta - co podniosłem - no i jak pamiętam cały na biało wpadł obrońca uciśnionych, do którego jeszcze kliku radośnie dołączyło...
Obiecuję, że skomentuję każdy Twój bzdurny post, bo wiedzę masz mizerną (temat automatycznych wycieraczek, szacun żeś się przyznał, że miałeś wajchę na odpowiedniej pozycji), każde włażenie w tyłek.
Ps. Cofam ostatnie, nie ma co z Tobą dyskutować, funkcja ignore z IRC od razu się przypomina i uruchamia.