Wrzucajcie tu kawałki,.jakie lubicie słuchać jadąc autem.
Może, będą inspiracją dla innych.
Zaczynam. Coś takiego wpadło mi w ręce, i nadaje się do mobilu.

To Twoje zdjęcia, czy z innego źródła ? Pytam, bo jak na moje oko bardzo dobrej jakości.Grz_Bo pisze: ↑10 lut 2025, 10:3910:22
09.02.2025 odbył się koncert SDM we wrocławskim NFM'ie.
Miałem przyjemność i okazję w nim uczestniczyć. Bardzo dobry kawałek muzyki związanej z poezją śpiewaną i muzyką turystyczną.
Koncert bardzo mi się podobał, SDM poza liczbą lat na karku, nie zmienił się kompletnie. Wykonanie na wysokim poziomie waz z profesjonalnym nagłośnieniem, co nie jest takie oczywiste na tego typu koncertach.
Tym razem zanabyliśmy miejsca na chórze, ten jak wiadomo umieszczony jest z tyłu sceny, na której performują artyści. Daje to całkiem nowe spojrzenie na wydarzenie i pozwala spojrzeć na arenę z perspektywy wykonawców.
Instrumentarium:
w głównej mierze akustycze gitary: solowa i prowadząca, skrzypce, kontrabas przeplatane w niektórych utworach harmonijką ustną i akordeonem.
Głos solisty niezmiennie świetny i urzekający.
Wg. mnie 5/5.
BTW bardzo lubię słuchać SDM jadąc autem, szczególnie w wiechornych i nocnych porach.
...
Moje, ale zrobione tak, by nie można rozpoznać artystów, by nie naruszać ich praw.Misiek pisze:To Twoje zdjęcia, czy z innego źródła ? Pytam, bo jak na moje oko bardzo dobrej jakości.Grz_Bo pisze: ↑10 lut 2025, 10:3910:22
09.02.2025 odbył się koncert SDM we wrocławskim NFM'ie.
Miałem przyjemność i okazję w nim uczestniczyć. Bardzo dobry kawałek muzyki związanej z poezją śpiewaną i muzyką turystyczną.
Koncert bardzo mi się podobał, SDM poza liczbą lat na karku, nie zmienił się kompletnie. Wykonanie na wysokim poziomie waz z profesjonalnym nagłośnieniem, co nie jest takie oczywiste na tego typu koncertach.
Tym razem zanabyliśmy miejsca na chórze, ten jak wiadomo umieszczony jest z tyłu sceny, na której performują artyści. Daje to całkiem nowe spojrzenie na wydarzenie i pozwala spojrzeć na arenę z perspektywy wykonawców.
Instrumentarium:
w głównej mierze akustycze gitary: solowa i prowadząca, skrzypce, kontrabas przeplatane w niektórych utworach harmonijką ustną i akordeonem.
Głos solisty niezmiennie świetny i urzekający.
Wg. mnie 5/5.
BTW bardzo lubię słuchać SDM jadąc autem, szczególnie w wiechornych i nocnych porach.
...