Apikacja MY Seat
-
oldboy
- Samochód: Seat Ateca FL
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 0
Apikacja MY Seat
Witam, czy też macie problem z aplikacją MY Seat, bardzo wolno się loguje i nie pobiera danych. Bark możliwości otwierania, zamykania itd. Stara aplikacja tj. Seat Conect też nie działa.
-
flash
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG7 FL 2022
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 96 razy
Re: Apikacja MY Seat
Stara apka już realnie straciła łączność z serwerami i z autem, także jest nie do użycia. Ja przesiadłem się na wersję My CUPRA, jakoś mi trochę bardziej leży.
- YoursTruly
- Samochód: Ateca FR 2023 1.5 DSG
- Podziękował: 30 razy
- Otrzymał podziękowań: 21 razy
-
Skylla
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI DSG 2024
- Podziękował: 20 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
Aplikacja działa w ramach drogiej w sumie subskrypcji, a jej wsparcie techniczne jest tragiczne. Od zakupu auta w 05.24 apka nie dziala do końca poprawnie. Mam małe info z gałkami i nie przekazuje danych liczbowych - pisałem już kilka postów w wątku o Connect. Od samego początku jestem w kontakcie z supportem i dotąd niczego nie zrobili poza wymyślaniem mi coraz to nowych zadań, jakby nie mieli dostępu do aut i klient musiał im screeny i filmiki wysyłać.
- TomeL
- Samochód: Ateca FR 2.0 TSI FL
- Podziękował: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
flash - my cupra działa z seatem? Mi support powiedział, że nie zadziała więc nie próbowałem. Też jestem z nimi w kontakcie, trzy razy w każdym mailu przepraszają i proszą o cierpliwość i nic.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Skylla
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI DSG 2024
- Podziękował: 20 razy
- Otrzymał podziękowań: 50 razy
MyCupra tak samo (nie)działa z Seatem jak MySeat. Sprawdzałem. Podejrzewam, że to ta sama aplikacja, ze zmianami w interface, bo wyglądają identycznie, poza grafikami.
-
flash
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG7 FL 2022
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 96 razy
Tak, działa.
-
Lu_83
- Samochód: Seat Ateca
- Podziękował: 1 raz
- Otrzymał podziękowań: 7 razy
Mi w MySeat ostatnio w dzień wyskoczyło jakieś zaległe powiadomienie o opuszczeniu strefy kiedy sobie siedziałem w domu, moja mina bezcenna. Powiadomienie to mam ustawione tylko od 20.00 do 6.00 rano a przyszło ok 12.00 w dzień. Poza tym zauważyłem że na samej górze apki wyświetla mi się czasem Seat Ateca a czasem Cupra. Grafika auta na środku i jego kolor zawsze się zgadza.
Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG - 2023r model 24
-
Maper
- Samochód: Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG
- Podziękował: 9 razy
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
Zauważyliście może ostatnio jakieś problemy z aplikacją?
U mnie od wczoraj nie zlicza przejechanych kilometrów w Danych Podróży. Wczorajszy przebieg zatrzymał mi się na 17 km przejechanych rano, choć w rzeczywistości powinno być kilkakrotnie więcej. A dzisiaj kompletne zero, choć samochodem też trochę pojeździłem. Tym samym aplikacja nie podaje za ten czas żadnych statystyk. Inne funkcje, jak zasięg, zdalne otwieranie i zamykanie, podgląd na mapie gdzie stoi samochód, działają.
U mnie od wczoraj nie zlicza przejechanych kilometrów w Danych Podróży. Wczorajszy przebieg zatrzymał mi się na 17 km przejechanych rano, choć w rzeczywistości powinno być kilkakrotnie więcej. A dzisiaj kompletne zero, choć samochodem też trochę pojeździłem. Tym samym aplikacja nie podaje za ten czas żadnych statystyk. Inne funkcje, jak zasięg, zdalne otwieranie i zamykanie, podgląd na mapie gdzie stoi samochód, działają.
Seat Ateca Xperience 1.5 TSI DSG graphite grey 2025r. (+ składany hak, ogrzewanie postojowe, pakiet wspomagania XL, navi, kokpit 10,25", elektr. reg. fotela, kamery 360* i kilka innych drobiazgów)