Szybkie ? - szybkie odpowiedzi !
- Grz_Bo
- Samochód: Seat Leon
- Podziękował: 413 razy
- Otrzymał podziękowań: 290 razy
Re: Szybkie ? - szybkie odpowiedzi !
Już wszystko jasne, hybryda ma napęd na przód, co ją dyskwalifikuje.Grz_Bo pisze:Jeśli Terramar to 2.0 benzyna czy hybryda z 1.5?
Pozdrawiam
Grzegorz
-
Anwaldt
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI DSG 2024
- Podziękował: 2 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
Cześć,
nie mogę nigdzie znaleźć w instrukcji z 2024 roku informacji stąd moje pytanie: pendrive o jakiej maksymalnej pojemności będzie obsługiwany przez wejście USB-C? Czy 64 gb to bezpieczny maks.?
nie mogę nigdzie znaleźć w instrukcji z 2024 roku informacji stąd moje pytanie: pendrive o jakiej maksymalnej pojemności będzie obsługiwany przez wejście USB-C? Czy 64 gb to bezpieczny maks.?
-
Capa
- Samochód: Seat Ateca 1.5 XP Dsg
- Podziękował: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 13 razy
- TomeL
- Samochód: Ateca FR 2.0 TSI FL
- Podziękował: 42 razy
- Otrzymał podziękowań: 32 razy
Ja na 100 % używałem 64gb.
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
- Ocena: 4.76%
-
flash
- Samochód: Seat Ateca FR 1.5 TSI DSG7 FL 2022
- Podziękował: 29 razy
- Otrzymał podziękowań: 96 razy
Ktoś demontował wewnętrzne listwy progowe po stronie kierowcy i pasażera?
Chodzi mi o te plastiki nachodzące na wykładzinę podłogi wewnątrz auta. Chciałbym schować tam w końcu porządnie kable, ale mocowania są dość solidne i nie wiem jak i gdzie podważyć, żeby to bezboleśnie zdjąć i potem założyć.
Chodzi mi o te plastiki nachodzące na wykładzinę podłogi wewnątrz auta. Chciałbym schować tam w końcu porządnie kable, ale mocowania są dość solidne i nie wiem jak i gdzie podważyć, żeby to bezboleśnie zdjąć i potem założyć.
-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2504 razy
Kiedyś już o to pytałem, ale wtedy jakoś nikt się nie odezwał, a że wczoraj ponownie miałem ten sam problem, tyle że bardziej, więc ponawiam pytanie, z czystej ciekawości.
Czy miał ktoś taki przypadek, że był kłopot z otworzeniem samochodu z pomocą Keyless z powodu zakłóceń od innego, prawdopodobnie silniejszego Keyless'a stojącego obok innego samochodu lub innych zakłóceń ? Wczoraj miałem aż tak źle, że w ogóle nie mogłem zamknąć "z pstryczka na klamce" i dopiero z drugiej strony udało się, ale też słabo. Mało tego, z otwarciem było jeszcze gorzej, bo dopiero z drugiej strony udało się i to dopiero po wyciągnięciu kluczyka z kieszeni i po przyłożeniu do drzwi. Faktycznie, że do dobrego tak się już przyzwyczaiłem, że za pomocą starego dobrego kliknięcia kluczykiem nawet nie próbowałem, bo o nim już po prostu zapomniałem. Zaznaczam, że świeżutka bateria (do 2032 roku) była wymieniana ze dwa tygodnie temu i "normalnie", czyli w garażu lub w otwartej przestrzeni bez żadnych samochodów z "obcymi" Keyless'ami otwiera się i zamyka bez najmniejszego problemu, nawet z wyciągniętą ręką, czyli na pewno ponad metr od drzwi.
Czy miał ktoś taki przypadek, że był kłopot z otworzeniem samochodu z pomocą Keyless z powodu zakłóceń od innego, prawdopodobnie silniejszego Keyless'a stojącego obok innego samochodu lub innych zakłóceń ? Wczoraj miałem aż tak źle, że w ogóle nie mogłem zamknąć "z pstryczka na klamce" i dopiero z drugiej strony udało się, ale też słabo. Mało tego, z otwarciem było jeszcze gorzej, bo dopiero z drugiej strony udało się i to dopiero po wyciągnięciu kluczyka z kieszeni i po przyłożeniu do drzwi. Faktycznie, że do dobrego tak się już przyzwyczaiłem, że za pomocą starego dobrego kliknięcia kluczykiem nawet nie próbowałem, bo o nim już po prostu zapomniałem. Zaznaczam, że świeżutka bateria (do 2032 roku) była wymieniana ze dwa tygodnie temu i "normalnie", czyli w garażu lub w otwartej przestrzeni bez żadnych samochodów z "obcymi" Keyless'ami otwiera się i zamyka bez najmniejszego problemu, nawet z wyciągniętą ręką, czyli na pewno ponad metr od drzwi.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
-
flash
Nie wiem jak to jest z keylessami z aut stojących obok, ale w moim przypadku auto nie wykrywa kluczyka jak chcę je "dotykowo" otworzyć lub zamknąć, kiedy ten kluczyk jest bezpośrednio przy telefonie, więc telefon coś w sobie ma, że zakłóca.Misiek pisze: ↑11 mar 2025, 11:52Kiedyś już o to pytałem, ale wtedy jakoś nikt się nie odezwał, a że wczoraj ponownie miałem ten sam problem, tyle że bardziej, więc ponawiam pytanie, z czystej ciekawości.
-
flash
Zależy od telefonu zapewne.