Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka

Dzięki za podpowiedź i chęć pomocy. Sprawdzę to dokładnie jutro, bo jakoś nie za bardzo chce mi się teraz ubierać i iść do garażu, ale o ile dobrze pamiętam, to była to wersja 20-coś, więc "trochę" prehistoryczna i jeżeli z automatu w ogóle i mnie działa, to powinno się zaktualizować, bo jest dużo nowsza. A może ja pobieram ze złego źródła, bo pobierałem z ostatniego, najświeższego, linku, jaki podaje najnowsze aktualizacje jeden z forumowczów ? A skąd Ty pobierałeś ?TomeL pisze: ↑23 mar 2025, 14:15Misiek, może nic się nie ruszyło u Ciebie z pendrive bo miałeś aktualną wersję w aucie w stosunku do tego co jest dostępne na stronie. Sprawdź jaką wersję masz. Przed chwilą znalazłem taką informację. Widać przez OTA wysyłają nowsze wersję i częściej.
Poświęciłem się i znalazłem, pobierałem stąd, od DarkaWa :TomeL pisze: ↑23 mar 2025, 15:18A pobrałeś zip czy tar?
Tu pobralem
https://www.seat.pl/serwis/my-seat/nawigacja/nowa-ateca
No i pewnie dlatego nie chciało się aktualizować, bo ich nie rozpoznawało, no bo nie ta nazwa archiwum, nie ten paker i nie ta struktura wewnętrzna. Dzięki za info.

Jak długo próbowałeś aktualizować mapy? Aktualizacja trwa ok. 4-5 godzin i odbywa się w tle, nie ma żadnego powiadomienia.Misiek pisze:No i niestety ponownie nic z tej aktualizacji nie wyszło, także tym razem chyba ostatecznie poddam się, dam sobie spokój i nie będę się już z tym tematem szarpał, bo szkoda nerwów, czasu i nadziei, chyba że ktoś coś jeszcze wymyśli. Mimo to dziękuję za wszelką pomoc, dobre chęci i zaangażowanie.
Acha, sprawdziłem i aktualna wersja map, to 21.7.