Ok to świeże auto.YoursTruly pisze:2023 here
Może to jest powód:YoursTruly pisze: ↑30 lip 2025, 21:13Ja w kilku miejscach to zauważyłem. Np w Gdyni na Wielkopolskiej albo na drodze między A1 a Aleksandrowem Kujawskim. Problem jest powtarzalny 10/10 a akurat jeden z tych punktów mijałem w dniu aktualizacji (przed i po niej) także wiem że nie pomogło
A przyczyna? Kto wie..

Słaby zasięg sieci/powolna sieć, z której net samochodu korzysta w tej lokalizacji. U mnie aktualizacja w trasie wolno szła, po wjeździe do miasta proces pobierania poszedł bardzo sprawnie - wystarczyło kilka minut. Trzeba się przemieścić w lepsze miejsce.Lu_83 pisze: ↑18 sie 2025, 21:54Dziś wyskoczyła mi całkiem spora aktualizacja (ponad 1300MB), zaakceptowałem ale za jakąś godzinę gdy włączyłem ponownie auto po postoju wyskoczył komunikat że nie udało się pobrać. Wszedłem w info o systemie i tam ona czeka ale nic nie jest pobrane jak na zdjęciu. Czy komuś się pobrała?
A aktualizacja może się dokonywać podczas jazdy? U mnie pojawiał się komunikat, gdy wyłączałem silnik i informował, że przez 30 min. nie można korzystać z samochodu.
Źle się wyraziłem, pobieranie wolno szło. Tak jak wyżej, małe aktualizacje instalują się w trakcie jazdy, ale aktywne dopiero po ponownym uruchomieniu zapłony/samochodu. Główne - samochód musi być "wyłączony" na czas procesu aktualziacji.