A dziękuję za dobre słowo. Ja to techniczny człowiek jestem z wykształcenia ekonomista.Misiek pisze:No, wreszcie Grzesio wrócił do rowerowania i reportaży, oby ponownie częściej, tak jak było kiedyś !Grz_Bo pisze: ↑07 wrz 2025, 9:48Idealny dzień w górach!
Radunia, 6 września 2025 roku, pogoda była wymarzona do jady enduro.
Poranek przywitał lekkim chłodem, a z liści zwisały krople porannej rosy. Słońce powoli przedzierało się przez korony drzew, oświetlając szlaki, a lekka, jesienna mgła unosiła się nad polanami, tworząc magiczną atmosferę.
To było jedno z tych wrześniowych popołudni, kiedy powietrze jest rześkie, a promienie słońca dodają energii, idealne do dynamicznej jazdy.
Enduro na Raduni to czysta przyjemność – podjazdy, które wyciskają pot, a na szczycie nagroda w postaci widoków. Następnie zjazd krętymi singletrackami, gdzie z każdym zakrętem i przeszkodą serce bije mocniej. Zmiana tempa, rytm i pęd, tak jak w dobrej improwizacji jazzowej. A po wszystkim zasłużona nagroda w postaci aromatycznej kawy, która smakuje najlepiej na świecie!
#lovemtb #lovejazz #lovenduro #lovecoffee
https://www.instagram.com/reel/DOSvw2mC ... M5MDk4YWR0
Nie wiem jakie jest twoje wykształcenie, wyuczony zawód i gdzie pracujesz, ale wydaje mi się, że powinieneś zabrać się za literaturę i zacząć pisać coś w rodzaju opisów piękna przyrody, tak ładnie dzisiaj ją opisałeś. Tak jak wzorem lektora filmów przyrodniczych jest dla mnie Krystyna Czubówna, tak pięknie to wychodzi i Tobie, nie pierwszy już raz zresztą. Brawo !
A czy jest szansa na powrót reportaży na YT, bo tam były i w innym formacie i zdecydowanie dłuższe ?
Tak, do filmowania na YT chciałbym powrócić, ale nie znalazłem jeszcze dobrego programu do edycji, który byłby darmową wersją.