No i git. Nie sądzę, żebyśmy tu rozstrzygali o winie. Po prostu porządkujemy fakty.Maper pisze: ↑09 gru 2025, 16:44Oczywiście, że tak było. Tylko, że ja to napisałem bezpośrednio po postach Miśka i flasha, w których narzekali na wysoką cenę subskrypcji, za którą się według nich niewiele dostaje. I mój wpis stanął w kontrze do tej tezy, bo ja z aplikacji korzystam z zadowoleniem i wcale nie wyszło mi tak drogo, skoro zapłaciłem 315 zł i mam dostęp na pięć lat. Nigdzie nie pisałem o przedłużaniu subskrypcji ani nie skupiałem się na tym aspekcie. Więc tego... nie czuję się winny, że ktoś nie zadaje sobie trudu przeczytania choćby kilku ostatnich postów, tylko wyciąga daleko idące wnioski z jednego postu.
I zgadzam się z Twoją oceną, że patrząc na koszty tej aplikacji, jak Ty, to cena wychodzi bardzo atrakcyjna w pierwszych 5 latach.
Ja póki co przedłużam i nawet przy dużo wyższej cenie wolę apkę mieć. I wystarczy mi za argument: podgląd stanu, kontrola ogrzewania postojowego oraz czasem przypomnienie lokalizacji.