Czas oczekiwania na Atekę
- Endrju
- Moderator
- Samochód: Cupra Formentor 1.5 e-TSI ACT DSG7 150 KM
- Podziękował: 101 razy
- Otrzymał podziękowań: 183 razy
Re: Czas oczekiwania na Atekę
Proponuję nie robić offa. Tutaj macie temat o kolorach https://www.ateca-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=9.
-
Manek
- Samochód: Seat Ateca 1,4 TSI XC DSG7
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
No i ja się w końcu doczekałem swojej Ateci. Zamówiona 28.02 odebrana wczoraj 15.06. Wersja 1,4 DSG xcellence z paroma dodatkami. Z ciekawostek wyprodukowana w moje urodziny 28.05
i co ciekawe kolega który mi ją sprzedawał w salonie również urodzony 28.05
Pozdrawiam Michała z salonu SEATa Świtoń-Paczkowski w Lubinie. Jak kupować auto to tylko u niego.
-
Mmaniak2
- Samochód: Seat Ateca Fr 1.5 TSI
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
A moja Ateca zamówiona 27 kwietnia wyprodukuje się na 99% z nowym rocznikiem 2019. Dostałem info. Ale chociaż navi będzie, tablica przyrządów z kolorowym wyświetlaczem, rozbudowana funkcja rozpoznawania mowy i sterowania głosem, i podświetlane nakładki progowe Led za to wszystko dopłata 5 tys ale rocznik 2019 he 
-
Luk4as
- Samochód: Skoda
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
navi będzie - ja mam atece z 2018 i tez mam navi wiec jasniej napisz 
,tablica przyrządów z kolorowym wyświetlaczem - masz na mysli vc czy cos innego ?
,tablica przyrządów z kolorowym wyświetlaczem - masz na mysli vc czy cos innego ?
-
Felix
- Samochód: Seat Leon FR
- Podziękował: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
Zamówiłem 1.4 DSG ośkę 11 maja. Rzekomo było to edytowane zamówienie na stock, czyli teoretycznie powinienem dostać 1.4. Wczoraj okazało się, że przy moim zamówieniu widać błąd "wyczerpana pula samochodów dla kraju" czyli wszystko wskazuje na to, że będzie lipa.
To co robi VGP i cała grupa VW ostatnio to jakaś paranoja.
Prawdopodobnie będę anulował to zamówienie i poszukam czegoś innego. 1.5 ma być produkowane dopiero od 40 tygodnia, więc pomijając już dopłatę, to termin odbioru samochodu realnie wypadnie na początku przyszłego roku...
Co do zmian w MY2019, to tak na szybko dowiedziałem się, że w XC i chyba też FR w standardzie będzie navi, a w pakiecie Comfort navi zastąpi Virtual Cockpit.
To co robi VGP i cała grupa VW ostatnio to jakaś paranoja.
Prawdopodobnie będę anulował to zamówienie i poszukam czegoś innego. 1.5 ma być produkowane dopiero od 40 tygodnia, więc pomijając już dopłatę, to termin odbioru samochodu realnie wypadnie na początku przyszłego roku...
Co do zmian w MY2019, to tak na szybko dowiedziałem się, że w XC i chyba też FR w standardzie będzie navi, a w pakiecie Comfort navi zastąpi Virtual Cockpit.