Nie za bardzo miałem jeszcze okazję pofocić, więc póki co jedna fotka z nieco niespotykanej blokowej perspektywy:

Nie opanowałem jeszcze wszystkich tematów, jest parę pytań, ale to już będę się dzielił we właściwych wątkach.

Gratulacje! Moja do odebrania w piątek, 6 maja po 17 miesiącach oczekiwania. Przebieram nóżkami
Jeeest! Wczoraj odebrany, pogłaskany, teraz rozkminiany
No wszystko dobrze, ale jak pierwsze wrażenia, bo o tym nic nie piszesz, szczególnie w porównaniu z Sedici, bo niby też mini minivan, ale jednak chyba "trochę " inny ?
Że tak powiem, Sedici, 13-stoletni, choć z przebiegiem 90 tysięcy i w doskonałym stanie, to epoka prehistoryczna raczej i porównania nie ma. Ateca to potwór w porównaniu z moim Fiacikiem. Na razie muszę się przystosować do większych gabarytów, tych wszystkich gadżetów, no kobiety tak mają, że jak parę centymetrów tu i ówdzie więcej, to od razu okazuje się, że nigdzie nie da się zaparkowaćMisiek pisze: ↑07 maja 2022, 23:27No wszystko dobrze, ale jak pierwsze wrażenia, bo o tym nic nie piszesz, szczególnie w porównaniu z Sedici, bo niby też mini minivan, ale jednak chyba "trochę " inny ?