Instalacja lamp Full LED.
- tomal218
- Samochód: Seat Ateca MY18
- Podziękował: 38 razy
- Otrzymał podziękowań: 57 razy
Re: Instalacja lamp Full LED.
Trzeba dołożyć po jednym przewodzie na stronę do lamp na klapie i zakodować
oso soplón !!! 
-
Rafiner
- Samochód: Seat Ateca 1.5 TSI DSG FR
- Podziękował: 121 razy
- Otrzymał podziękowań: 111 razy
Ja mam ledowa zalozona juz ponad rok. Swieci super, ASO nic nie piskalo, stacja kontroli przy przegladzie dopiero za kilka miesiecy, ale wyglada jak oryginal. Ja polecam.
- Ocena: 4.76%
Ateca 1.5 tsi DSG, Radium Grey, wersja FR + extrasy. Eko-pierdoly powyłączane i LPG KME zalozone. 
- kmw
- Samochód: Cupra Ateca 1.5TSI DSG 2024
- Podziękował: 93 razy
- Otrzymał podziękowań: 77 razy
Nie przerabiałem, ale jak chcesz wymienić na takie całkiem ledowe, to warto zwrócić uwagę, czy jest to wersja z dynamicznymi kierunkowskazami jeśli Ci na tym zależy. Zdaje się, że wersje Reference i Style nie miały takowych. Możliwe też, że lampy są te same, a wystarczy tylko przeprogramować sterownik.
Tu mają taką usługę +pewnie lampy, ale pewnie można się u nich zorientować, czy lampy po lifcie są zawsze takie same, a tylko kodowanie wpływa na to, czy jest dynamiczny kierunkowskaz, czy nie.
https://eldar-sklep.pl/dodatkowe-wyposa ... /ateca-kh7
-
Luk4as
- Samochód: Skoda
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
szkoda życia na takie zabiegi, odpocznij lepiej, ciesz się, że nie mieszkasz w Nysie, a jak tak mocno Ci to przeszkadza kup nowy model
- Ocena: 9.52%
-
Misiek
- Samochód: Ateca 1.5 DSG Xperience + Ford Galaxy
- Podziękował: 1143 razy
- Otrzymał podziękowań: 2504 razy
Szczególnie, jeżeli to tak na prawdę tylko dla jednej żarówki kierunkowskazu, to koszt kilku, czy nawet kilkunastu tysięcy, to chyba "trochę" za dużo, ale kto komu zabroni jak bardzo chce. A jeżeli aż tak bardzo mu to przeszkadza, to faktycznie ja bym wymienił ją na LED'ową i poczekał co na to powie diagnosta na najbliższym badaniu. Gdyby to chodziło o przednie reflektory i zamianę przedliftowych na poliftowe, to można byłoby się zastanowić, bo tu jest już większa różnica, ale nie tylne.
Hmmm, to dziwne, u mnie działa normalnie 
- tomal218
to całkiem inne lampy ,są zwykle 1 zarówka , 2 led -kierunki i R żarówka ,3 ful led kierunek dynamicznykmw pisze: ↑16 wrz 2024, 22:30Nie przerabiałem, ale jak chcesz wymienić na takie całkiem ledowe, to warto zwrócić uwagę, czy jest to wersja z dynamicznymi kierunkowskazami jeśli Ci na tym zależy. Zdaje się, że wersje Reference i Style nie miały takowych. Możliwe też, że lampy są te same, a wystarczy tylko przeprogramować sterownik.
Tu mają taką usługę +pewnie lampy, ale pewnie można się u nich zorientować, czy lampy po lifcie są zawsze takie same, a tylko kodowanie wpływa na to, czy jest dynamiczny kierunkowskaz, czy nie.
https://eldar-sklep.pl/dodatkowe-wyposa ... /ateca-kh7
oso soplón !!! 
- tomal218
jesteś pierdolniety czy udajesz ,koleś się pyta czy ktoś robił a nie czy ma zrobić
oso soplón !!! 
-
Luk4as
- Samochód: Skoda
- Podziękował: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 53 razy
-
zepp
- Samochód: SEAT ATECA
- Podziękował: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Witam
Mam lampy tylne w ATECA (2023): stop i światła LEDowe . Kierunek zwykła żarówka 21W.
Pytanie:
Czy wymieniając moje lampy na FULL LEDY będą jakieś błędy? Trzeba coś zmieniać w aucie? Co z gwarancją? Czy jest to do zrobienia poza autoryzowanym serwisem?
pozdr
Mam lampy tylne w ATECA (2023): stop i światła LEDowe . Kierunek zwykła żarówka 21W.
Pytanie:
Czy wymieniając moje lampy na FULL LEDY będą jakieś błędy? Trzeba coś zmieniać w aucie? Co z gwarancją? Czy jest to do zrobienia poza autoryzowanym serwisem?
pozdr